halloween

Eller är det ens det idag ? Har iaf varit hos mormor nu och ätit lite och så och sen skulle vi gått upp till kyrkogården till morfar men jag kände att jag inte hade tillräckligt med kläder.
Ikväll ska jag till Mathilda och bbara va och sedan får vi se vad kvällen har att erbjudsa men vi är öppna för förslag!

Äntligen kom Johanna hem idag med och hon verkar ha haft det toppen i värmen. Så i morgon blir det att träffa henne sen så sover hon hos mig med för på måndag ska vi ju till lkpg och bli stylade !

Ha en bra kväll!

Det handlar om att ge och ta

Tänker inte skriva ett sånt där långt och trevligt inlägg för jag är på skit dåligt humör. Men igår var jag iaf i ullared och hittade inte ett skit förutom ett par skor.
Idag har jag bara varit ute och gått med mathilda och lunchat med mamma och bror.


I need you close

Nu har halva lovet gått....... Tog en liten kortis promenad i morse bara för att få in lite frisk luft i lungorna. Annars har jag inte gjort nått speciellt, blev fast framför våra bästa år på tv:n förut. Fy vilken B serie, ibland vill man bara skratta rakt ut för att det är så löjligt.
Vid ett kommer Andreas hit då ska vi äta vårrullar med ris sen hem till honom och sova tidigt för imorgon åker vi till Ullared. Jag ska inte köpa ett skit där har jag bestämt mig för, men jag vet ju hur det blir. Även om det inte finns nått att ha där så köper man bara för att det är billigt och för att man kanske nån gång i framtiden kan få anvädning av det? Men nej jag ska försöka att inte falla för den frestelsen, men ett par skor kan ju inte skada ? Nej, det enda jag ska kolla på är ett navelsmycke, de har ju en smyckesaffär precis utanför med lite biligare smycken i så där får jag spendera lite faktiskt.

Nej nu ska jag faktiskt plugga till mitt engelskaprov.


fy fan

Läste om det där ungdomsmordet idag, det där paret som mördade Therese. Domen hadfe kommit igår, de fick 1 år och 8 månader på sluten ungdomsvård. Fy fan vad dåligt, thereses föräldrar får aldirg tillbaka henne och hon själv kommer ju heller aldrig tillbaka. de där andra jävlarna är ute om två år igen. Jag fattar inte hur dom tänkte. Hennes kille pussade till Therese och då fick den andra tjejen reda på det och skallade sin kille och sa att hon aldirg mer ville se henne. Hon begär då att han ska mörda henne. För det första, hur fan kan man komma på en sådan sak och för det andra, hur kan då den andra psykopaten vara så jävla korkad att han gör det?
De är psykiskt störda både två och ingen av dem förtjänar ett bra liv. Jag hoppas att det går så jävla dåligt för dem i deras liv. Att de kommer att vara hatade resten av sitt liv! Och aldrig att de kommer att bli förlåtna av det här, jag hoppas att de kommer att ha så himla mycket skuldkänslor att de inte längre orkar att leva.
Fy fan för dem, jag fattar inte ens hur de kan stå ut med sig själva efter det här. Jävla missfoster!

27 oktober

Igår blev det ju lkpg med familjen, väldigt mysigt. Vi åt på kina restaurang och bara gick runt i affärer. Jag vågade ta steget och köpte ett par skinnbyxor! Sen blev det tre tröjor från gina i lite höstiga färger.
Har sjukt mycket plugg för att vara lov, jag skojar inte om jag säger att hela vårat köksbord är övertäckt med skolböcker, så får det bara inte vara! Jag har två prov och sen ett debuttinlägg som ska vara klart nästa vecka. Jag tycker ju i och för sig att det är kul att skriva sådana men inte på ett lov. Har tänkt att skriva om abort men har liksom inte riktigt kommit någon vart än. Än så länge har jag bara skrivit ner argument och motargument, längre har jag inte kommit. Annars brukar jag skriva så att tangentbordet glöder men som sagt det ät nog för att det är lov, då vill nog även fingrarna vila.
Sen myste jag och pappa ner oss i soffan framför en Johan Falk film.

Imorse vaknadfe jag skapligt och gick faktikst ut och gick. Efter att ha suttit och pluggast till idrotten vid frukosten: Kost och Hälsa. Så kände jag att jag faktiskt var tvungen att röra lite på mig. Enligt det där pappret kan man ju inte göra ett skit utan att man går upp i vikt eller får dålig hälsa. Iaf när jag gick så gick jag en sväng runt vårat omräde sen vidare till spåret. Vad löv det har blåsit ner. Låg som ett tjockt täcker över stigen och man var nära på att halka hela tiden. Men skönt var det, älskar höstluften, det går så lätt att andas då!
Sen vid halv två åkte jag mathila och felicia in till norrköping. Var nära på att inte hinna med tåget, sprang som en tok där i mina högklackade skor men som tur var höll de andr två upp dörren åt mig så precis när jag kommit inanför dörren åkte den igen. Nkpg var ju en riktigt mysig stad att handla i, lite utbyta för lkpg. New yorker är ju en sådan där affär där man kan handla utan dåligt samvete, verkar som att allt kostar 169 kr. Köpte inte alls mycket men ändå är jag nöjd. Ett litet roligare linne, nitskärp som jag varit på jakt efter länge och sen ett halsband med lite olika kedjor i. Impulsköp men sen om man tänker efter så är det ju inte det för jag ville ju ha det.
Så en riktigt mysig dag!

god morgon!

Ligger här helt nyvaken i min fortfarande morgon varma säng. Blev en tidig kväll igår ich vakande helt utsövd faktiskt. Andreas och min pizza blev naturligtvis helt underbar som alltid!

Nu ska jag pallra mig upp och få i mig lite frukost och sedan fixa mig lite. Runt tolv ska hela famliljen in till lkpg och shoppa, hoppas på att hitta en massa kläder. Jag har klädfrossa nu och vill bara ha och ha!!!!


I was dreaming of the past

Kvällen igår blev skapligt lyckad, lite för låg volym på lite för dåliga låtar och lite för lite dans men jag fick iaf komma ut ur min hålla och dansa loss! Fick en nattgäst också som inte ville sova med lampan släckt och låg och berättade bockarna bruse för mig. Min pojkvän han är gullig han.
Nu har han nyss åkt hem och jag ska duscha och fräscha till mig lite sen kommer han igen så ska vi städa och sen barnvakt som vanligt ikväll, och så ska vi baka våran populära pizza.

life is a game

Vaknade aldelles för tidigt av en morgonpigg lillebror men jag mår inte sämre för det. Har varit på city gross med mamma och sen bara gått runt och gjort lite små sysslor med henne.
Ikväll ska vi äta bakpotatis sen ska jag ut !!!!


it´s so easy to get brun

Har precis ätit lite taco med pappa och bror. Nu sitter jag här med min älskade gavin degraw och väntar på att max ska gå och lägga sig så att jag och pappa kan mysa ner oss i soffan. Vad skulle jag göra utan nomy och gavin? Svar: Inte kunna känna känslor!



Min träningsvärk som jag och johanna jobbade ihop igår blir bara värre och värre. Vi körde nått som hette crossfit, det var som olika stationer där man fick en minut där det var en massa olika styrketräningssaker. Som i en station skulle man lyfta upp sig själv i ringar, nån hålla en skivstång över huvet och göra knäböj, jobbgt var det men vi körde på tillsammans med den peppande musiken. Hon som hade det sa: När era muskler ger upp är det inte de som bestämmer, då tar huvudet över och ni har övertaget. Helt rätt, tänkte man så så gick det mycket bättre och var faktiskt inte så jobbigt, man liksom kopplade bort det jobbiga. Så ska jag tänka i fortsättnigen.


Har ett väldigt roligt lov att se fram emot nu. En dag ska jag och Sanne simma och vi ska också prova på yoga och se om vi fastnar dör det. Det är dags för en Moa och Mathilda dag som vi ska ta snart. Sen lkpg med familjen. Och Ullared med Andreas. Sen tänkte jag faktiskt försöka få upp bror min till tennishallen med! Sen en jävla massa plugg men det är inte kul.

Blir en riktig fredagsmys, bara jag, bara mig själv att tänka på och jag kan breda ut mig hur mycket jag vill. Gud vad skönt! Pappa ska ju självklart vara med men det är bara mysigt tycker jag :)

Men ha en trevlig fredagskväll för det ska jag ha!!!!

fredagsmys

Äntligen fredag och nu är det också lov, härligt och välfärtjänat. Blir en hel del plugg tyvärr men ska jag ha höga betyg får jag väl helt enkelt stå ut. mest ska jag bara ta det lungt och njuta av att inte behöva gå upp tidigt och sitta i en skolbänk dagarna igenom.
Efter skolan ska jag ner på stan med far min sen ut till farfar och äta våfflor och ikväll blir det taco mys, godis och johan falk med pappa och bror, mysigt!

22 oktober

Sitter i skolan nu, har suttit i mediateket i snart tre timmar och hållit på med våran hopplösa film, som tur är blev den klar för ett tag sen så nu sitter jag och gör en liten trvlig analys om tvä länder jag sak jämföra. Ett fattigt och ett rikt, har till vecka 18 på mig så det känna inte riktigt som att det är någon brådska. Det är lunch om en halvtimma och då är ÄNTLIGEN den här lektionen slut! Sen har vi slöjd och teori idrott kvar. T'nkte att ta lov redan idag men jag tror faktiskt att jag tänker hålla ut till halv fyra.

Sen blir det en promenad med Mathilda och sen mysa ner sig i soffan men nån film och knäckemacka med salt gurka på, mums!


you are my only

Åkte till lkps med andreas och hasn familj för att lämna nått papper på ljunkan sen en muffins på donken och vidare till Julias farmor. Andreas sov hos mig, så med mycket prat och mys i sängen somnade vi och vaknade döda. Skulle göra vad som helst för att fått ligga kvar där i min varma säng resten av dagen men nje plikten kallar. Nu blir det att redigera film på spanskan, hatar det.

dancing shoes

Känner att jag börjar bli en sån där farmville nörd som sitter där i klassrummet och bara måste till en dator för att annars så ruttnar platorna!

No provet gick sådär, ett g hoppas vi på iaf. Blev äntligen klar med filmingen idag med så nu har vi det tråkiga kvar ca 4566757 timmar av redigering, det finns nog inget tråkigare. Jo det finns det men det är riktigt riktigt tråkigt och jag är inget dataproffs precis så det tar extra lång tid.
Nu har jag suttit i en timma ungefär och gjort lite matteläxa, gjorde inte allt men Mujo får vara nöjd med min prestering för jag har inte bara matte i skolan, jag har andra ämen som jag också måste lägga ner lite tid på.

Imorgon blir det lkpg med johanna och sanne. Ska inte köpa nått speciellt utan bara åka in och kolla på folk och äta och ha det lite mysigt!

God natt.

mountains to move

Börjar egentligen halv tio idag, jag skulle alltså kunnat ligga i min säng nu. Vi har no prov idag direkt på morgonen som jag inte fattar nått av då tänkte jag att då kan jag ju gå upp lite tidigare och plugga. Det går bara inte, jag får inte in ett skit. Jag har ett mål när jag slutar nian det är att ha vg i no, det kan jag ju glömma, får vara glad om jag ens får ett g. varför har man no egentligen. Vad har jag för nytta av att veta vad en transistor och kollektor och elektronrör när jag är vuxen och förmodligen är frisör eller jobbar i en butik? Onödigt säger jag bara!

Snart ska jag gå och göra mig lite dagisgröt och hoppas på att jag blir lite gladare. Sen idag är det tennis, det behvs känner jag!


18 oktober

Sensation blev bra och vi hade väldigt kul. Det blev mycket mycket dans, bara det att det finns en del männiksor som tror att de har lite mer matk än andra och tror att dom kan gå och göra vad de vill hur de vill med aldelles okönda människor. Sånt stör jag mig på. Annars var allt jätte bra. Lite Taggning innan med var roligt med kebab och musik.

Igår var det skinkträff hos Rebecka med några av mina tjejer. Hur kul som helst. Tänk er att sitta vid ett bord bland de flesta av din närmaste vänner och bara prata och lära sig o smink, då trivdes jag! Så en riktigt kyckad träff, tack Rebecka!
Sen blev det myskväll hos farfar med Andreas med lite bubbelbad och mys !
Vi sov där med så idag har vi varit och firat min kusin som fyllt arton, grattis Eric!
Nu blir det att mysa sig ner i soffan i hörtmörkret med lite dip.

Sensation!

Äntligen fredag och veckan har tagit slut på ett kick! Har inte kunnat blogga eftersom jag inte kommit in på min blogg. Jag föll till slut för grupptrycket och skaffade facebook, lite svårt nu i början men jag blir nog en nörd till slut jag med.
Ionsdags hade jag och tjejerna grabbkväll och kollade på fotbollen. 4-1 till Sveriga och det är våran förtjänst eftersom att vi satt där i soffan och skrek halsarna hesa, tyvärr gick de inte vidare till VM men de vann iaf mot Albanerna!
Vid sex kommer några partysugna tjejer till mig ivkäll, då blir det massor av peppande och pizza och sen vidare till lkpg till Club Sensation. har inte varit där förut så vi får se hur det är men det kommer nog att bli jätte skoj!
Mamma sa att det ska komma snö idag, får se hur det blir med det, jag bryr mig inte bara jag får en vit julafton så ör jag nöjd.

heutch

Det blev ändrade planer i lördags, åkte till tove med några snygga tjejer där det blev taco ocg fotbollen. Sedan lite annat roligt.
I söndags tyckte jag att jag kunde utnyttja att jag har en pojkvän med körkort så då åkte han och jag till lkpg och jag hanlade lite kläder, det behövs alltid! Sedan blev det som vanligt att sitta barnvakt åt bror min.

Vi har fått skriva av oss lite på svenskan idag, alla har fått skriva en insändare angående alla reportage och insändare om våran skola. Härligt att äntligen få skriva vad man tycker!

Läste om den där hiv mannen som har sex med tjejer fast att han vet att han är smittad. Och tjejerna vet ju faktiskt oftast om det, idioter!

Ett kortis inlägg men ett inlägg iaf.

det kommer aldrig att hända

Igår blev det att åka in med Sanne till lkpg och möta Johanna. Efter lite spring i affärer där man inte hittade ett skit fast att jag hade en massa förhopnningar så hamnade vi på Stove´s och tog en låång matpaus, sen bar det hem. Jag åkte raka vegem hem till Clara där också Josefin, Rebecka, Amanda och Linn var. Mycket mysig kväll!

Nu ska jag skriva min sista utvärderin om prao:n och sedan ska jag äta och efter det kommer Andreas och hämtar mig så ska vi åka och köpa ingridienser till våran eftertraktade egen gjorda pizza ! Sover där inatt med och jag SKA se på Johan falk- leo gaout.

Har som sagt inga bilder hos min pappa eftersom mobilen inte vill sammarbeta med datorn.

6 september

Idag är jag på lite bättre humör me känner att jag börjar bli sjuk. Har haft ständig huvudvärk i två dagar nu och ögonen är aldelles blöta och jag fryser! Börjar inte fören ett imogron så ska mysa ner mig i soffan med vindruvor framför någon riktigt sorglig och romantisk tjej film, ken det bli PS i love you? jag antar att huvudvärekn inte blir bättre av allt gråt då.
För några dagar sen stod det ju i tidningen om en pappa som anmält en lärare för att ha stängt in hans barn och hennes kompisar i ett klassrum och de sedan blivit så rädda att de hoppade ut genom fönstret. idag var dett fyra arga insändare som skällde ut honom. Så rätt! Om eleverna först kommer tjugo minuter sent och sen går och sminkar sig så är det klart som fan att läraren blir irreterad. herregud säger jag bara. Det här handlar ju då om min klass och jag vet hur de är och att de alltid förstör och stör oss andra i klassen. Jag håller heltmed insändarna och skulle själv vilja skriva en också!


I am still a man

Ska egentligen sitta och skriva på en utvärdering om min första prao vecka. Än så länge har jag skrivt vecka 40 men jag kände att om jag skulle fortsätta skriva skulle det bara handla om känslor och annat skit som rör sig i huvet just nu. Kände att jag behövde skriva av mig, det var ju ett tag sen ju. Skulle egentligen åkt och solat idag så när jag kommit ut ur duschen ny rakadade ben och så där som man är innan solning och väldigt blek så skulle jag börja leta efter pengar. Varken jag min bror eller pappa hade några pengar lösa, vi letade lite överallt men nej inte två små ynka tior hittades så här sitter jag blek och sur. men jag börjar tio imorgon så jag får väl ta svänge förbi då och få lite färg. det blir ju ännu värre nu när vädret är ruggigt och grått. Jag vågar knappt skriva den där utvärderingen nu när jag gr i nian, tänk om det bir jätte dåig och jag får jätte dåligt på den. Vad gör jag då, så jag drar på det så mycket som möjligt. Vill bara lägga mig i soffan men 346457457 kilo godis och aldrig mer resa mig därifrån. Så tusen tack att musik finns för annars skulle jag ligga på golvet just nu.
Nej nu SKA jag skriva min utvärdering och jag hoppas på lite mer uppdatering härifrån nu men men får se hur det blir med den biten. jag är iaf glad att jag har nått att se fram emot nu till helgen, ska bli riktigt kul!

RSS 2.0