i miss what i could see

Träffade johanna och sanne på daves kvart över sex, åt där sen vidare hem till Sanne och fixade oss. Efter mycket om och men hade vi hittat våran klädsel för kvällen och det bar iväg till Nisse.
Först var det väl lite torrt men så är det ju alltid i början men sen framåt småtimmarna det är då det är som roligast. Så än väldigt rolig kväll med mycket nytt folk fick vi, en efterlängtad en.
Vaknade upp bredvid Johanna lite för tidigt kanske så fram tills en timme har vi bara legat i soffan och ätit upp helgens godis. Nu sitter jag här aldelles ny duschad och mysig i en stor och tom lägenhet. Eller Nomy är ju så klart med mig. Tror att jag åkt på svininfluensan, min hals värker och mår lite små illa och sådär.

can´t handle the pain

Jag slutar inte frysa, det går inte. jag är aldelles kall, tom. Finns inget att säga, finns inga ord. Jag vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag vill. Varför kan inte allt bara vara så himla lätt, varför kan man inte få allt serverat på ett silvetfat?


Hur vet man?

Jag sitter här och håller på att frysa ihjäl. Men som tur har jag Nomy, och när man trycker på play och man hörhans underbara röst strömma i högtalaren finns det inget annat och hela jag fyllas med värme. Fan vad bra man kan må av musik.

Igår blev det en riktigt mysig hemmakväll med Mathilda, Felica, Johanna och Sanne. Vi hyrde en spanksporrfilm skulle man kunna säga. Sen blev det en massa godis ätande och prat.
Sov ut i morse och sen sprang jag ett varv i spåret, lät tankarna strömma fritt.
Vid sex ska jag och johanna komma till sanne då blir det pepp och klädprovning och mat sen i kväll vidare på fest där vi ska röja och bara glömma allt, då är det bara vi, vi mot resten av världen!


I´ll be just fine

Blåklintsskolans årliga idrottsdag ägde rum idag på vallen i spöregnet. Att idrotta är inte riiktigt min grej, får nästan sämst resultat på alla grenar. Klarar inte ens 1 meter på höjdhopp. Skitig blev jag med när jag lyckades hopps 3, 32 på längdhopp. Men alla kan inte vara bäst på allt, finns väl nått annat jag är bra på. När jag kom hem tog jag mig i skinnet och SPRANG spåret. Sen blev det faktiskt solariet. Ikväll ska jag sätta mig med mina underbara vindruvor i min mysiga soffa framför någon riktigt bra film. Imorgon är det tredje gardasil sprutan som gäller, det kommer gå bra!


Johannas dag

   Och cirka ett år efter oss allaihop blir Johanna femton, bättre sent än aldrig eller hur! Vet att jag egentligen inte fick lägga upp några bilder men jag måste ju ge igen lite frånn min födelsedag. Då fick jag gå med tajta kläder och underkläder över, kanon fint! Men ett stort grattis till dig snygging där !!!!

24 augusti 2001








En liten gullig lillebror



Idag fyller han åtta år och är som en finne i röven, men jag älskar min gulliga och lilla lillebror över allt annat. Så ett stort grattis till dig Maxen !

23 augusti

Nu har jag gjort min första matte läxa för iår, det gick bra och snabbt och hoppas att jag kan ta de kommande söndagar till läxor och sånna där tråkiga grejer. Nu har jag inget mer att göra så nu kan jag i princip göra vad jag vill tills jag ska sova, behöver inte bli så tidigt eftersom jag har sovmorgon till halv tio!
Idag vaknade jag upp bredvid en snarkande pojkvän, invirad i täcket så jag låg där helt utan täcka och frös. Vid två åkte han he och jag vidare till pappa där släkten var för att fira bror min som blir åtta år imorgon. Ett stort grattis till min stora åttaårige lillbror.

igår bev det zebban med familjen och andreas, sen hem till mamma och kollade på Wallander Tjuven.
Ifredags så åkte vi ju in till linköping till east fm festival. Jätte tråkigt och blött så vi gick runt i linköpingoch kollade på alla fulla nollor. De stod där i regnet på en fontän och dansade och sjöng, en del ramlade ner men reste sig upp lika fulla och glada fast att de slått i huvet hur hårt som helst. Ja jag vill verkligen inte bli nollad nästa år, men det hör väl helt enkelt till annars blir jag ju faktiskt en riktig nolla. Sen gick vi tillbaka till east fm och när J-son drog igång drog hela festivalen igång tycker jag för efter honom kom Adan Tenst följd med Maskinen. Där stod vi i regnet och dansade och sjöng för fulla muggar. När vi kom hem antar jag att alla hade lera ända upp till hakan, men men. Undrar hur jag hade sett ut om jag vart på hultsfred festivalen, ska nog inte klaga.

keep it loud

I onsdags blev det bio med mamma , andreas och mamma jobbkompisar. Sommaren med göran, väldigt bra film som man skrattar tills man får ont i magen. Sjuk humor verkligen men sån går hem hos mig.

Lika snygg som våran idrottslärare är, lika jobbig är han. Måndagar och torsdagar kommer men att hata. Har bara haft en idrottlektion än så länge men det skulle nog räcka med motion för ett år för min del. varmaste dan och på varmaste delen började vi träna sprint, ni vet hög fart, höga knän och pendla med armarna. Inte nog med det, vi skulle också ligga i gräset och jaga ett band som motspelaren höll i, hur lätt är det på en skalla ett till tio?
Sen blev det lkpg med sanne och johanna. Blev lite trosor och ett par jeans som jag blev kär i direkt!

Och idag så var det fredag, matte tre timmar i sträck klarade vi oss igenom galant, Mujo sa till och med att jag och sanne jobbat bra. 20 tal hann vi, det går fort när man sammarbetar. Nu så har vi fått våran välförtjänta helg och ikväll ska jag och några tjejer, killar också åka på keep it loud festivalen i linköping. Hoppas att det inte regnar hela kvällen bara, men det finns det ju annars paraply till (y)
Nu ska jag duscha för jag har gått spåret!


another day, another way

Tisdagar kommer att vara min älsklings dag. Har bara tre lektioner, och slutar halv tre, dagen slutas då med design!
Idag hade vi ju ingen design eftersom att vi ska välja våra elevens val val men maggan säger att jag och johanna har förtur med design så vi kommer att få det, annars hänger jag mig. Försöker skapa ett konto på den där praogrejen med men det funkar ju inte, börjar bli lite små bråttom. Så jag sanne och johanna ska in till lkpg och gå runt och fråga om praoplatser på torsdag. Har hört att om man tar de valen som skolan valt blir det typ kysrkogården, city gross och gummiverkstaden och andra roliga grejer. Så jag funderr på esspresso house i lkpg. Har alltid tyckt att det fiket verkar så mysigt. Hoppas bara att dom tar emot prao elever annars lutar det åt den där denim affären i galleria leo och om inte så får jag väl nöja mig med kyrkogården eller nått annat kul.

Vi ska också passa på att dra en shoppingrunda i lkpg när vi ändå är där så jag sitter och kollar på jeans nu och ni måste verkligen gå in på www.modekungen.se för dom har nog världens snyggaste jeans.
Nej nu ska jag ut och gå.


some one like you

Det är en riktig skit skola vi går på. Nu har våran kära rektor bestmt att jag ska hålla mitt eget utvecklingsamtal för mina egna föräldrar utan lärare. Skit bra tänker ni säkert. Men jag går i nian det är nu det gäller och om det är nån gång så är det nu jar behöver ett sånt samtal, med mina lärare så att hon kan berätta för mina föräldrar vad jag ska tänka på. Jag ska alltså sitta och fylla i mina uppnåendemål och allt sånt där om hur det går för mig. även om det går skit för mig kan jag alltså säga till mamma att jag är bäst i klassen, tror våran rektor och lärarna verkligen på det själva, att det kommer att funka?
Jag skulle kunna sitta hur länge som helst och bara klaga på min skola, bara skolan ser fott och fin ut så är det bra. Men om eleverna har jätte dåliga betyg och mår skit, det skiter han i, bara det står i tidningen att blåklitskolan har en legosal osv!

Inatt drömde jag det där om att jag blir sviken av mina närmaste vänner igen. Det är hemskt, jag trodde att det hade försvunnit eftersom jag inte drömt det på länge men nej det hade det tydligen inte. Vill verkligen att det ska sluta för även om det bara är en dröm är den hemsk, att se sina vänner vända en ryggen och gå iväg.

Just fight against it

Det ges en ebb och flod i människors öden:
Begagnad, leder floden fram till lyckan,
Försummad, strandar livets hela resa
På grund och blinda klippor och elände.

Nu har jag varit nere de två senaste dagarna, tänker nu börjar skolan nu börjar allvaret och allt kommer tillbaka till det normala. Gå upp vid sex då man är helt död, sitta i skolan gå hem då man har läxorna sen sova. Sen kommer helgen men den försvinner lika fort jag hinner säga ordet. I år ska det bli annrolunda, jag ska vara positiv, jag ska kämpa och tänka på att det är min framtid det handlar om. Även om det inte fins nått tråkigare än att ha matte eller spanska. Så kommer jag nog ångra att jag inte slet allt vad jag hade sen om tio år när jag sitter på en parkbänk i parken med de andra alkolisterna som sket i skolan.
Det finna mycket roligt med skolan, Om jag ska vara ärlig har jag drömt om mina klasskamrater fem nätter i rad. Skolan har sina ljusa stunder. Och som dom säger, om man har roligt hela tiden, hur roligt är egentligen det för då tar man inte vara på de allra lyckligaste stunderna. Nu blev jag faktiskt lite positivare och sitter här med ett leende på läpparna och en godispåse. Jag och mamma tog i hand nyss om att vi ska sluta äta onyttigt o veckorna, bara på fredagar. Vecka 36 börjar vi att på på aerobic en gång i veckan och då börjar också min tennis. Lite skönt ska det bli att återgå till det normala.


sommaren 09

Funderar på att cykla iväg till lundbyhallen och köpa vindruvor, finns bara 4 st kvar nu och vad ska jag äta då. Då blir det ju att man går och skåpsäter gammalt godis och annat skit!
Kom hem från andreas för ett tag sen, en mysiig helg med honom. Igår var jag och några tjejer nere i gästis och kollade på festivalen i regnet.

Imorgon börjar allvaret, sista året och det är då det gäller. Mina betyg som jag sen ska söka in på, vet inte ens vad jag vill bli och då vet jag ju heller inte vad jag ska söka in på. Praoa sa vi börja göra nu när skolan börjar med, tänkte kolla nu vad jag ska göra.
Sen resten av dagen, eller resten jag har två eller tre avsnitt av oth kvar och det tänker jag kolla klart på.

Nu var sommaren 09 slut, även om vädret inte varit på topp och man mest suttit hemma så har det varit ett bra lov. Det för att det spenderats med dom bästa.

together can we find a way

Kom hem från en natt hos farfar med andreas, mysigt.
Snart ska jag väl börja göra mig iordning för scribberfestvivalen som äger rum i mjölby gästis park kl 14-22. Lite smått kända artister sen våran egna Salle så klart!
Inatt blir det antagligen att jag sover hos min älskling.


Ida Scott Taylor once wrote: Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering


this pain will die, somehove

Kvällen hos Philip blev riktigt lyckad, hade inte tråkigt en sekund. Kunde inte bli ett bätrre avslut på sommarlovet.

I eftermiddag/kvällen ska jag och Andreas ut till farfar och övernatta där, hoppas på ett mysigt dygn med min älskling.
Men fram tills dess har jag intagit sängen med datorn i knäet och en massa oth avsnitt.



don´t you worry who you kiss on midnight

Åska, känns inte som det gjort annat än åskat och regnat den här sommaren. Snart är den slut och ikväll kör vi på sommaren 09 sista fest, då ger vi järnet och bara lever i nuet. Jag har just nu skrivtorka, sitter i stället ochlyssnar på tyler hilton som idag är dagens artist, har har fått vara med mig hela dagen idag när jag städat hela min pappas hus!
Igår blev det gusto med johanna sen lite ärenden på stan. Oj vad roligt och mysket jag skriver om, önskar jag vore lika klok och smart på ord som Lucas Scott, men nej jag får sno citat av honom istället bara för att jag är kär i hans poeiiga ord.


so lucky so strong so proud

Vaknade lite för sent eftersom jag lovat mig själv att gå upp kl nio varje dag nu för att försöka vända tillbaka dygnet. Åt frukost framför min älskade twilight.
Vädret är tillbkaka på sin vanliga bana igen, det är ju bra. Mer än en veckas bra väder klarar ju inte vi svenskar eftersom vi är vana vid regn och svarta moln.
Vid tre är det lunch på gusto ed tjejerna som gäller.


we living in the dark there no one can se your tears

Här ligger jag nyklippt och lyssnar på hold your head up high med nomy, har nog lysnnat på den 5 gånger om. Vilken kämpar låt det är. Det är en sån där låt som man kan lyssna på när allt är skit, alla har lämnat en och man är nere på noll men sen aaa då vill man bara ut och kämpa för hela världen.
Blev iaf av med min jobbiga lugg som bara hänger där och är i vägen och klippte upp håret lite i hopp om att få lite mer volym i´t. Det funkade väl och känner mig ganska nöjd med mitt fågelbo.

Igår kväll kom min andreas hit och sov här så m ycket mys och mycket oth har det blivit.
Snart kommer mamma och då ska jag till lkpg och köpa gympaskor!
Ikväll blir det nog nån god frukt och oth. Igår så åt vi ananas och min tunga brukar klia då och det gjorde den ju och sen i morse kliade mina ögon och var aldelles röda och sen var det som en bubbla över dom, jätte läskigt. NNu är det iaf bättre och ser ut som jag har gråtit i en vecka och s kliar dom lite.


it´s not we´re can share

There are moments in our lives when we find ourselves at a crossroads. The choices we make in those moments can define the rest of our days.
And, of course when faced with the unknown, most of us prefer to turn around and go back.
But, once in a while, people push onto something better. Something found just beyond the pain of going it alone. And just beyond the bravery and courage it takes to let someone in.
Or to give someone a second chance.
Something beyond the quiet persistence of a dream.
Because, it's only when youre tested that you truly discover who you are.
And, it's only when you're tested that you discover who you can be.
The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead.


where do you go when you lose everything

Kvällen hos Linn blev riktigt mysig, först lite prat sen blev det kubb tävling, först av tre var det. Jag josefin och linn i samma lag rebecka clara och amanda i det andra och vi vann  inte en enda match...
Vi hade tänkt ett straff, att springa i underkläder till konsum och köpa kondomer lite smått stressade så där men det blev inget med det.
Sen blev det musik prat och godis i linns rum, mys.

När jag kom hem somnade jag direkt och sov hela natten och vaknade halv nio aldelles pigg så jag cyklade till södra och gick spåret.
Snart åker jag till lundby med johanna och sanne, får se om nån mer dyker upp.

Jag blev tipsad om en riktigt bra grupp igår med Sister Hazel, gud så bra !

would you love me if i were guilty

Har legat i vätterviken med mamma och bror dagen lång. Nu när solen äntligen bestämt sig för att förgylla sverige får man passa på och ta vara på varje timma (säger jag som sitter vid datan).

Snart, väldigt snart ska jag hoppa in i duschen sen vidare till linn där det är mysfest med kubb.

Oj, vilket långt in lägg.

just när vädret är så perfekt

Hemkommen från en dag i solen ute hos Johanna. Vi vaknade i en stekhet husvagn vid nio och sen dess har vi suttit i solen, med några småundantag då våra magar behövde mättas. Lite fina arbetare i trädgården också gjorde så att utsikten var toppen. Igår blev det ju först marken med några av tjejerna, tyvärr ingen langos utan det blev kina mat som var så himl stark att näsan rann och så ska det ju inte va. Sen åkte jag och Johanna hem och la oss i husvagnen där vi kollade på en skräckfilm, eller jag kollade för johanna somnade efter halva och där låg jag och kollade på världens hemskaste film (en sån där man våldtar i för nöjetsskull) och johanna låg bredvid mig och pratade i sömnen. Jag sov inte den natten.

Nu har jag kommit ut från duschen eftersom jag fick cykla hem från johanna i stekvärmen och i kväll antar jag att andreas kommer eftersom jag och min prins varit tsm i 13 underbra månader. Jag älskar dig.


we´re al live in a house of fire

Det blev att cykla in till skänninge med johanna i värmen, svetten bara rann men det bekomm inte oss. Där gick vi med Lee och Josefin. Tog en langos och gick och kollade på folk. Cyklade hem igen vid fyra gjorde mig lite iordning sen buss in vid halv sju med tjejerna. Inte lika varmt denna gång men mycket roligt folk att kolla på. Förstår inte riktigt charmen med att dricka på skänninge marken men det är ju alltid kul att kolla på sånna som gör det och skämmer ut sig.

Nu ligger jag h'r i min alltför varma säng och det är hur fint som helst ute men nej mathilda ligge och sover och johanna ska jobba så jag åker nog iväg aldelles ensam till min pappa och lägger mig vid poolen och hoppas på lite färg. Ni får gärna höra av er om ni blir bad sugna för jag kommer ändå v ara så himla ensam där.
Sen vid sex eller nått ikväll åker jag johanna felicia och mathilda in till marken en sväng igen sen ikväll sover jag hos Johanna och i ska ha oth maraton!

damn you´re a sexy fish

Gick upp rätt skapligt idag och fick med mig andreas i spåret, han orkade bara gå ett men jag gick två. Jag är rätt nöjd med mitt nya liv, jag har gått ut och gått nästan varje dag i nästan två veckor och om inte har jag gått varannan. Jag försöker göra det till en vana faktiskt.
När jag kom hem badade jag mina fötter i fotsalt, vet inte riktigt om det gjorde nån nytta men man kan ju alltid försöka, sen har jag bara suttit här framför skärmen och fixat med min bloggdesign. Det är inte riktigt min dag idag så jag lägger ner mitt projekt ett tag och fortsätter nån annan dag. Men lite förändring har vi iaf fått. Förstår inte riktigt hur man får en annan färg i menyn och i bakgrunden, nån som kan hjälpa mig?

Hittade en massa one tree hill citat som jag tog med


Sometimes when you're young, you think nothing can hurt you. It's like being invincible. Your whole life is ahead of you, and you have big plans. Big plans. To find your perfect match. The one that completes you. But as you get older, you realize it's not always that easy. It's not until the end of your life that you realize how the plans you made were simply plans. At the end, when you're looking back instead of forward, you want to believe that you made the most of what life gave you. You want to believe that you're leaving something good behind. You want it all to have mattered.


minns ikväll för det är början på alltid

Tänkte att jag skulle lägga in ett inlägg om helgen, det har ju inte riktigt hunnits med.
I lördags gick jag upp rätt skapligt och tog två varv i spåret sen blev det att sola med mamma sen vidare till Johanna. Där blev det fix och donken sen plockade vi upp Lee i skänninge som jag inte har träffat på ett år och gud vad roligt det var att träffa henne. Det är så kul att träffa människor man inte träffat på länge, se hur dom har föndrats och inte gjort. Men iaf sen åkte vi vidare till vadstena men det var ju inte så mycket att ha så till slut hamnade vi i Mjölby igen i skatte där det var fest. Efter dans och skratt och ont i fötterna och vi hem till Johanna igen där jag sov.
Vaknade aldelles för tidigt på söndagen och då fick jag frukost på sängen av Johanna sen oth resten av dagen.
På eftermiddagen kom mamma och hämtade mig då följde jag och andreas med till gunnarp och träffade jessica och kusinerna. Sen lite GH hos pappa innan vi gick hem till mamma och somnade.

Igår vaknade jag bredvid andreas och gjorde frukost till sju sovaren sen var vi bara hemma. På kvällen blev det en liten cykelpicknick med några av tjejerna, väldigt mysigt om man bortser från alla knott.


i augusti

Sitter hos Johanna, hon duschar just nu men sen ska vi göra oss iordning för ikväll blir det fest i vadstena.
Får hoppas på ett kärtåterseende med Linn och Lee för dem har jag inte träffat på ett år!

Igåe åkte vi ju till söderköping för att ta en glass på smultronstället men det var väl sisåder 4566 km kö för att komma in så vi gick och åt på en restaurang sen tog vi en vanlig glass. Det var mysigt det också.
Sen på kvällen blev det bakadpotatis och chips med pappa och bror.

RSS 2.0