Hjärter dam vänder blad

Nu skäms jag faktiskt lite, har lovat mina trogna läsare att blogga lite oftare men jag känner att jag inte riktigt håller mitt löfte, får nog lägga ner ideén om attbli nästa blondinbella :(
Igår var det den 27:e och då fyllde jag ju faktiskt år, trodde att ens födelsedag skulle vara nått riktigt roligt inte förknippat med pest och pina men det var faktiskt min.
När jag kom till skolan så tvingade Sanne, Johanna och Angelika på mig ett par lila strumpbyxor med svarta trosor över och sen en illrosa BH över min svarta tröja och sen 15 skrivet i ansiktet, ja vad säger man, en dag att minnas men kanske inte riktigt längtar efter att få göra om?
Det var iaf snällt av er att tänka på mig <3
Den blev ju inte heller bättre för killarna i nian tog mig och slängde ner mig i en grön sopptunna och sjöng för mig.
Sen blev det stan med Johanna och Andy för att sedan fika med dom och några av mina pullor.
Idag blev dagen lite smärtfriare iaf, eller jag behövde ju inte ha på mig några pinsamma kläder.
Efter skolan gick jag hem och sen vid halv sju blev det aerobic med Tove och Johanna, där fick vi dansa med en stol haha.
Nu är det bara att hålla ut dom två sista dagarna och vänta tills helgen, inte min drömhelg men det är ju iaf ledigt från skola och läxor.



Puss

Wish i could keep you much longer

Så har man kommit hem från linköping och skulle sätta mig vid datorn och såg av min förskräkelse att både Johanna och Sanne gottat sig med lite mysiga bilder på mig :)
Men får väl bjuda på det eftersom jag blir femton imorgon och det är ju inte varje dag man blir det?
Vill verkligen inte gå till skolan i morgon fördet verkar som mina kära klasskamrater kokat ihop nått, och så säger dom att dom för göra exakt vad dom vill med mig imorgon och att det inte kommer att bli lätt, fåt väl gömma mig i nått hörn eller nått hela dagen, MEN ni kommer få igen !!!
Nu ska jag nog lägga mig i ett bad med en ansakitsmask och en lägga mig eftersom att jag inte längre kommer upp på morgonen.


Puss

Dom tomma stegen

Så var det måndag och det sparkade vi igång med spanska, sen hade vi idrott som nog var en av de jobbigaste idrottslektionen på länge.
Och på No:n hade vi fått byta platser och jag får sitta längst fram och då går det verkligen inte att koncentrera sig.
Nu har vi rast och efter den bild, det är inte alls så pjåkigt faktiskt.
Efter skolan ska jag nog ner en snabbis på stan med Johanna sen till linköping med mamma och köpa de sista möblerna.                                                     





           

Just dance

Sitter hos älskling nu, väntar på pizza och sen blir det godis och film skulle jag tro.
Idag har vi varit på bio med bror min, det blev Lasse Majas detektivbyrå.
igår blev det att åka in till västra harg med johanna och mathilda :)
Där var det fest, inte den roligaste festen jag varit på men men nått att göra så att fredags kvällen gick var det ju.
Det var ganska mycket roligt folk där aif, så jätte mycket dans blev det väl inte heller.
Så har nästan hela helgen gått med, i morgin börjar den där jävla konfirmationen orkar verkligen inte gå upp kl 9 för att gå till kyrkan sen ha läsning till halv tre.


puss

Friday


Mobilen jag vill ha och ska ha finns inte ens hos tillverkarna och kommer inte ens göras mer :(
Har varit lite dålig på bloggning nu men vad fan man kan ju inte alltid sitta vid datorn och skriva om sig själv.
Idag är det ju fredag men vet inte riktigt vad som händer, hoppas på nån rolig fest för det var ju ett tag sen nu, näsramre bestämt senast nyår om jag minns rätt?
Nu ska jag g upp och greja lite med mitt hår och göra mig iordning sen blir det linkan med mamsen och papsen, vi ska köpa möbler och en massa kläder !
Har ett riktigt godissug just nu och det är ju bra att det är fredag nu då, ska nog köpa 873453868357 kg godis sen.


Puss                   


So damn beutiful

Kom precis ut från matsalen där serverades det spaghetti med köttfärsås mums =)
Än så länge har vi inte haft några jobbiga lektioner men tre vääldigt jobbiga och tråkiga lektionen så vi slutar 20 i fyra idag.
Vid halv 7 blir det aerobic med Johanna och Tove.




Puss


I never told you a lie

Kan verkligen inte låta bli att skriva några rader när jag ändå sitter här, nu har jag äntligen fått in lite ny musik på datorn så att jag kan sitta och lyssna utan kära youtube.
Måste bara säa att Akons nya album-freedom är riktigt bra, har snart lyssnat på alla låtarna och jag har inte varit med om någon skit låt än och det är ju faktiskt ganska positivt.
Jag har suttit här rätt länge nu, kanske ska gå vidare till soffan eller kanske sängen ? Finns inget annat att göra en tisdag kväll mer än dom tre alternativen, tv:n lockar nog mest just nu men det finns ju fan inget bra att kolla på och ingen bra film har vi inte heller, skulle ju kunna åka till Andreas och kolla på One tree hill men det skulle ju kännas lite som om jag utnyttjade honom då och så är det ju kalltoch långt till honom, får mysa med han på torsdag i stället :)
I morgon ska jag på aerobic, riktigt kul, lite dans blandat med ..strip? det är så kul att man inte tänker på att det är riktigt jobbigt.



puss                              


In your darkgreen eyes

Som sagt idag hade vi desgin och jag fick börja med min klännig, var inte så kul som jag trodde, höll bara på att klippa ut tyget men på torsdag hoppas jag att jag kan börja sy så att man kan se att det börjar bli en klänning.
Efter skolan gick jag ner och mötte mathilda, gick en runda på stan sen hem till mig och bakade kladdkaka (den sista) och kollade lite på en film sen gick vi upp till lägenheten en snabbis, sen cyklade hon hem.
nu vet jag inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med, tänkte ta ett bad men det gö jag ju nästan varje kväll nu för tiden så att pappa får elda så att snart huset brinner upp och det vill jag ju inte.
Snart är det ju min födelsedag med och sen om man tänker efter är det ju snart sommar, iaf första maj och vår och efter våren kommer ju sommaren eller hur, hoppas verkligen på en varm och solig sommar, orkar inte med ännu en regnig sommar.


puss                        

Lovegame

Nu sitter man i skolan och väntar på att designen ska börja, har äntligen fått tygerna så att jag kan börja på min nya klänning  :)
Idag har jag inte slusk kläder på mig heller utan försäkte iaf med hår och kläder och sånt så att det blir lite roligare att visa sig i skolan.
Ipoden är också med så den ligger inte längre längst in i garderoben.
Efter skolan idag ska jag förhoppningsvis träffa mathilda, det var ett tag sen.


puss                                        

Every night you will rest in my mind

Kom nyss upp ur badkaret och har haft anskiktsmask och nu målar jag mina naglar och lyssnar på Gavin Degraw, känner att jag håller på att komma in i en te och gavin DG period, det är ju inte pjåkigt alls.
Egentligen satte jag mig inte här för att blogga utan för att lägga in lite nya låtar på Ipoden, känner att jag behöver använda den lite mer nu, har ju den inte för att den ska fylla upp garderoben utan för att lyssna på.
Så nu kom´mer den tankas med lite Lady Gaga och Gavin Degraw, får se om jag hittar nån mer smaskig musik, tvivlar på det, finns ju inte så mycket musik som jag gillar, men leta kan man ju alltid göra.
Känner verkligen inte för skola, gör inte det så ofta nu för tiden men nu har jag ju till och med lagt fram kläder tills i morgon så jag inte behöver stå och prova kläder i en timme innan skolan för då blir det fullt med kläder på golvet och rummet har jag nyss städat :)
Känner att jag har blivit en riktig perfektionist, och det måste vi ju ändra på, är säkert inget fel med det men vill inte vara det bara, kännar att jag skriver fö mycket skit nu också men egentligen, varför ska jag tänka på vad andra tycker och tänker för om dom inte är inresserade av det jag skriver så behöver ni inte läsa, det är ju faktiskt min...dagbok?
Men nu ska jag göra det jag kom ner för, sen blir det nog lite tv mys med mor min skulle jag tro om det inte blir bums i säng men känner inte riktigt för att sova inatt, önskar att det vore fredag så jag skulle kunna bänka mig framför tv:n med godis och en bra film men det få jag väl vänta med då.

Puss

Find the end of the rainbow

Andreas ville att jag skulle berätta att det är han som har hjälpt mig med min sida, tack så mycket älskling den är jätte fin :) <3

Lay all your love on me

Om jag fotrsätter så här kommer jag att bli största abba freaket, men det är ju sånt man får ta och vad gör det om hundra år egentligen ?
Har faktiskt inget att göra, vet inte ens om jag orkar tennis, skulle ju kunna sitta här och lyssna på abba men badsäsongen börjar ju snart så jag måste väl göra som alla andra att börja tänka på den och så är det ju faktiskt ganksa kul med tennis, njae jag får ju iaf träffa Ida :)
Är riktigt trött på en del i min klass nu, dom bara skriker och håller på och larvar sig.
Men det finns ju faktiskt en del som livar upp dagen och det är ju bra ;)
Har gått i samma klass med alla nu i 9 år så det är nog faktistk dags att splittras annars kanske vi slår ihjäl varran en vacker dag, vem vet ?
Nej, nu ska jag bara lyssna klart på den här låten sen ska jag gå upp till övervåningen (om jag orkar) och göra mig iordning till tennisen, ni vet ta på mig två lager brunkräm, rouge och lite (mycket) mascara på det.
Skoja bara, ska bara byta kläder, haha vilken skojare jag blev nu då, det är nog för att jag börjar komma ikapp blondinbella nu så akta er ni kanske blir beroende av min blogg, jag menar det är ju "MASSA" folk som läser ming blogg!
Just det ja upp var det , puss på er mina trogna läsare.

Flirt a little maybe ?

Får väl försöka dra mig ner till datorn lite oftare och blogga lite mer om jag ska kunna bli bättre än blondinbellla.
Måndagen började med spanska sedan idrott och no, efter maten hade vi bild, det är inte precis mitt bästa ämne men jag gör iaf så gott jag kan.
Sista lektionen var musik och då var det Abba för hela slanten.
Och det og vi med oss hem så nu sitter jag och lyssnar på Abba och dricker te :)
Om ett tag så skajag på tennis träning med min kära vän Ida, har inte tränat på länge nu men det går nog br ändå.


Puss                                                                                    

Through the eyes

Så var det redan fredag, när man sitter på söndags kvällarna och fasar för veckorna känns det som detär en evighet till fredagarna men vips så är det fredag.
Idag var det sista gången vi hade Patrik i idrotten innan han går in i lumpen, kommer faktiskt att sakna honom.
Snart ska jag åka till cg med mamma och ikväll blir det förmodligen en hemmakväll framför tv:n det är ju också skönt men det skulle vara riktigt roligt med lite fest nu tycker jag, lite tomt med sånt just nu.
Hatar verkligen mitt hår nu också, det bara hänger och är elektriskt, är nog för att det är så tråkigt väder ute nu skulle jag tro.
Längtar verkligen tills sommar, sola och dada hela dagarna sen hem och grilla med familjen, göra sig lite iordning och ut på kvällen, mm :)


Puss                                                

Onsdag

iieck nu är jag i skolan igen och vi ska jobba med andra världskriget, hoppas att det onda i halsen blir värre så jag får gå hem.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0