mamma <3

Sitter här vid datorn med dåligt samvete eftersom det är så himla fint väder ute, men jag har fått solsting eller nått. Har suttit i solen ute i väderstad hela dagen så huden bränner allt lite men nu är jag på ett sånt där humör när jag bara vill sticka fingrarna i halsen och spy, så jag ska nog hålla mig borta från solen ett tag.

Ifredags var jag och mamma nere på stan en stund, köpte det sista till skolavslutningen så det blev ett par höga svarta vet inte riktigt om man kan kalla det greksandaller men liknande iaf.
Sen skjutsade hon mig till Andreas och där grillade vi sen kollade på A walk to remember och fy vilken sorglig film, bra var den men riktigt hemsk!
På lördagen vaknade jag bredvid Andreas och vi låg kvar i sängen ett tag sen gjorde vi oss lite iording och vidare till Södra där bror min hade match sen åkte jag hem och solade tills solen gick ner. På kvällen åt vi taco och jag och mamma kollade på Changeling och hade det lite mys sen lockade sängen och jag somnade tidigt.

Blev väckt vid nio av mamma och hon fick sin present eftersom det är morsdag idag och är nästan säker på att mamma inte läser min blogg eftersom hon knappt vet hur man startar en dator men iaf. Jag älskar dig mamma och du är bäst!
Vi åkte till väderstad och träffade kusinerna vid elva och tills tre ca har jag legat i solen och pressat, skönt men svettigt.
När jag kom hem smörjde jag in mina ben med vanlig olivolja, det är skit bra man ser brun ut och benen blir jätte lena.
Har också kommit på att jag har väldigt spetsiga öron, ser iaf ut så när jag har tofs.
Nu ska jag bara ta det lungt och försöka få bort mitt illamående och tjurighet sedan hoppas jag på en soligpromenad med Mathilda.


i can´t get you of my head

Skolan har allt sina ljusa stunder ibalnd och det är skolavslutnigar, nobel fest och kulturfestivalen. Alla var jätte duktiga och delvis vann väl rätt men jag tyckte att Mathilda och Sofie med Broken Strings skulle vunnit för den var det lite drag i!
Lite sommarkänsla fick jag också när alla fick äta pastasallad på skolgråden och solen tittade fram bland molen då och då.

När jag kom hem packade jag och plockade iordning lite och nu har jag suttit på balkongen en timme och vårrullen håller på och värmas sen blir det stan med mamma sen grillning med Andreas + familj sen sover jag där!
har hört att det ska bli riktigt fint imorgon så har bara packat ner kjolar och shorts så hoppas på det nu (y)

call me by my name


Modevisningen gick förvånansvärt bra och jag varken snubblade eller gick fel, och alla var jätte fina, håret och sminket vart fixat av ljunkans frisör elever tack. Jav har sytt den leopardmönstrade blusen och klänningen. Tyvärr såg jag lite blek ut med det röda läppstiftet och inte min stil direkt men vad fan, det är inte varje dag man går modell. Kul var det iaf!

Idag har det varit lite slappa lektioner och vi har inte gjrt mycket, på svenskan satt vi och lyssnade på musik medans våran lärare pratade betyg med oss och jag klättrar upp mot ett MVG men just nu ligger jag på ett starkt VG och i engelskan har jag ändrats väldigt mycket och bra!
Jag och Johanna fick ledigt från designen eftersom vi har gjort klart alla kläder så vi gick ner på stan och jag köpte mors dag present sen gick jag hem i regnet, fick ryck så började damma och damsuga mitt rum så nu är det kliniskt rent.
Snart kommer Andreas och ska duscha här, charmigt. Sen kommer mamma och max med donken sen antar jag att vi åker hem till Andreas och myser lite.

Imorgon har vi sovmorgon till nio eftersom det är kulturfestivla som blivit som en tradition på våran skola, tyvärr ska inte jag uppträda eftersom jag varken kan dansa eller sjunga men det kanske kommer i nian när betygen i musik behövs.

Puss

open op the door mr frankenstein

I går så fyllde ju Sanne år ett stort grattis till henne och om vi säger så här så fick hon känn att hon levde, clara rebecka och amanda sprutade ner henne med vatten sen fick hon ta på sig ett par abba jeans och en fin illrosa väst med en uppblåsbar rosa väska till kanon fint!
Efter skolan gick jag och Johanna till gusto och tog en färskpressad apelsin juce och delade på en chockladboll sen tillbaka till skolan och övade till modevisningen och sen hem till mig och vidare till lundby pizza och tog en sallad.
Sen fick vi för oss att ut och gå och bara låta benen ta oss dit dom vill och det började ösregna och åska så vi kom till gårn och där var det inget drag inte. Vi hann också stå och prata med clara rebecka och amanda nån timme.
Sen åkte vi lite bil med öppna fönster och musik på högvolym och bensinen tog oss runt hela östergötland känns det som. Sommaren är nära, i bilen kände man blåsten från ett öppetfönster aldelle ljummen och man fick kisa för att se för att solen var så stark sen så klrt lite peppande musik till sommaren, därav av björn rosenström och carola haha.
Mysig kväll och sängen var lika skön sen när man kom hem.

Idag är jag inte hemma mycket, vi slutar tjugo i fyra men julia och hennes frisör gäng kommer vid fyra och ska fixa alla oss till modevisningen och sen börjar ju den vid halv sju. Kom och kolla! Jag är faktiskt lite nervös, tänk om jag slår omkull eller gör nått annat pinsamt, men om man kollar på "riktiga" modevisningar så trillar dom ju faktiskt med ibland så det är nog lungt och då har jag ju fått några att skratta iaf!
Nej nu ska jag fixa mig och promenera bort till skolan för en låång dag.

music is my galaxy

Jag som trodde att jag sakta men säkert blivit av med min förkyslning nej för igår slog den till igen nästan värre än förra gången. Så idag ska jag bara vara hemma och vila upp mig medans alla andra sitter i skolan och slavar. Fast jag har med slavat lite, blev så arg på att det fastnade saker typ stenar och så under fötterna när man gick så jag tog fram damsuggaren och damsög lite så nu är golvet skinande rent och ag sitter i sängen och lagrar lite fett i fall det skulle bli kallt.

Blev väckt av att Johanna ropade på mig utanför fönstret, haha hon kunde ju lika gärna kastat stenar på fönstret som man gör på filmer det var lite charmigt tycker jag. Hon kom upp här i ca 2 min vet inte vad hon gjorde men man blir altid lika glad av lite Johanna besök så det hjälpte mig nog att bli lite friskare av min förkylning.
Nu tog allt det goda godiset slut.

Läste klart den sista boken i stephenie meyers serie med men alla tokiga twilight fans säger att böckerna är mycket bättre andra gången man läser dem så jag får göra som de säger, tyvärr är boken hos pappa så mamma skulle hämta den sen när hon kommit hem från jobbet så jag får lugna mig ett tag. Tänkte att jag skulle försöka jobba på min solbränna och hoppas på lite färg till modevisningen men jag ska väl inte hoppas för mycket.

  

knockin on heavens door

Kommit hem från en underbar lång helg därav att jag inte bloggat på ett tag nu.

Torsdag: Vid fem åkte jag till Johanna ocg vi fixade oss lite sen gjorde vi chockladpudding och fixade lite sen kom tjejerna och vi åt lite och pratade och lite dans sen vid nio kanske vidare till Albin där det var en del folk och den kvällen blev det dans , tack för kvällen.

Fredag: Åkte till lkpg med mamma pappa och max. Köpte skolavslutningskläder och det blev en beige högkjol med blommor på och beige body med svart bolero över sen vita greksandaller. Köpte en till body och en hög jeans kjol med.
Sen åt vi kina bufeé sen hem fixade mig lite snabbt och till stationen och träffade älskling johanna och stosse och åkte in till lkpg igen. Där gick vi bara runt lite och kollade på folk och sen en hamburgare på allt innan vi åkte hem igen.
Sen åkte jag och Johanna hem till henne och tog på oss myskläder sen vidare till Andreas med Stosse och där lagade vi taco med ris sen kollade vi på atlantis och åt godis. Innan vi åkte hem gick vi in till Phille ett tag där det var lite folk.
- Henke var är Alfred?
- Ja det blir ju lätt så i finanskrisen, folk försvinner.
Haha. Sen åkte vi hem till Johanna och sov där.

Lördag: Vaknade av att solen lyste in genom fönstret så det blev frukost ute på altanen i en solstol och vi fick lite deja vu av förra sommaren för det kändes verkligen som en sommarmorgon när vi hade en varm och skön slapp dag framför oss sen ut på kvällen. Som sagt vi slappade oss igenom dagen gick ut och gick i värmen och sånt där sen vid fyra fem nån gång började vi göra oss iordning och Tove kom med sina två enorma väskor med kläder. Vid åtta nån gång åkte vi ut till Millan på fest och där bokstavligt talat dansade vi oss igenom kvällen, vi var där från kl halv nio till hanlv två och det var väl kanske bara en timme av den tiden vi stod still. Vi kom också på att mjölby och skänniges dans skiljer sig rtt mycket från varnadra, lite kul att kolla på faktikst, men mjöbys dans är finast och roligast framför allt.
Så tack Millan och Emma för en underbart rolig kväll och alla andra med förstås.
Sen sov jag och Tove hos Johanna och idag var vi på konfa övning för inte den här helgen son kommer utan nästa konfirmerar vi oss. Mysig långhelg som spenderats med som bästa och ville aldrig att den skull eta slut men det som är kul varar inte länge, tyvärr.

Har verkligen börjat få sommarkänslor, kanske inte riktigt av vädret eftersom det mest regnar men det börjar bli så där skönt i skolan när man knappt gör nånting när det knappt är några hela veckor kvar och lektionerna gör man inget vettigt på och man får jobba häcken av sig med prov rester ocg allt sånt där. och plus att det bara är knappt tre veckor kvar heller. Jag längtar verkligen efter sommaren, känner på mig att sommaren 09 kommer att bli nått extra, även om 08 var perfet kommer den här att bli lika perfekt om inte bättre.

          Puss

21 maj

God morgon vaknade bredvid älskling och vi ska snart äta frukost för jag är hungrig och har ont i huvet.
Nu har vi lov och bara för att det var ssta dagen igår fick jag och johanna sluta tidigare bara för att petta är så gullig och vi är så duktiga och fjäskiga och gjorde klart våran digitala berättelse om abort. Gich hem till mig och tog lite Ben&Jerry glass sen pratade lite innan hon åkte till lkpg och jag åkte hem, gick spåret ett varv sen hem och duscha.
Satt med pappa och joakim och kolla på massa "coola" filmer när fabriker exploderar. Sen kom Andreas och farfar och farmor så blev det lite grillning, inte speciellt gott men mat slinker ju alltid ner.

Innan vi skulle läggas oss såg vi på Crank 2, eller jag såg för han sov ju. Det gick att sova i min säng hos pappa med fast den bara är 90 bred, lite varmt ble det väl men trångt är mysigt.

Ikväll blir det en liten minifest och först hoppas jag på grillning med tjejerna eller iaf lite prat över lite mat, mysig kväll.

                                  Puss

it was just me and you

Jag ska nog anmäla mig till Guiness Rekordbok för jag har nog bakat eller vad man säger om pannkakor men den var nästan större än stekpannan och det tog mig längre tid än vabligt att äta upp den och efter att jag ätit upp den kändes det som att jag ätit 4 st. Jag är också expert på att steka pannkakor för alla blev aldelles perfekt färg och ingen gick sönder, om min mobil inte favoriserade olika datorer skulle jag lägga in en bild som bevis.

Blev tyvärr ingen promenad idag så jag stannar hemma istället och njuter av att jag snart har en lånh helg och allt verkar spikat och om det blir som det är bestämt vill jag aldrig att den ska ta slut.
Däremot vill jag att skolan ska ta slut, usch vad matten är svår vi håller på med ett område om Stora och Små tal vem behöver veta vad 287564586485 delat med 8878 är och vem kommer ens att ha så mycket pengar.
Vi har börjat öva lite smått tll modevisningen med och jag kan väl redan nu säga att jag inte har några speciella skills för modellyrket men ingen är nämnad åt det inte.

Är äckligt sugen på att andra filmen av twillight, New Moon ska komma, måste tyvärr vänta ända till November och har snart läst ut den sista boken, vad ska jag göra !


the truth hurts

Alla dessa klänningar, vill ha alla. I sommar ska jag bara gå runt i klänning, jag vet att jag inte är någon klänningmänniska precis men i år ska jag allt vänja mig.
Kolla in på nelly.com det är bara att njuta av alla fina kläder.
Vill egentligen ha kjol och nått fint upptill på skolavslutningen och den där klänningar jag gjort själv på konfirmatonen men det lutar nog åt en fin klänning till både konfan och avslutningen men det är iaf bestämt att jag ska ha min egna på konfan och hittade världens finaset på Nelly som jag blev kär i dirket. Men min pappa som fortfarande tycker att jag är hans lilla flicka, ja det kanske jag är måste fjäska lite för jag vet att han läser min blogg men han tyckte att den såg lite...billig ut bara för att det bara var ett axelband, men jag förklarade den för mamma och om jag inte hittar någon i lkpg på fredag blir det nog den!

from the hood to the state

Solen tittade ju fram nu som en avslutning på dagen och jag hann njuta av den i en halvtimma ungefär innan den gick ner bakom huset och jag somnade i solstolen med boken i knäet.
Måndagen inleddes med ett spanska prov, fy vad svårt jag har tur om jag få IG och inte IG aphjärna, men vi ska inte klaga kan ju faktiskt få ett G. Sen idrott och det gick ett rykte att det skulle vara ute ! Men våran kära idrottslärare hade iaf lite vett i skallen så vi fick vara inne väldigt snällt av henne eftersom det regnade badbassänger. De körde slut på oss på idrotten och jag tog nästan hela klassen i  90 grader mot en vägg och ja Sanne vann i plankan. Sen åkte hela 8:an till BT, vi åkte buss dit haha där gick jag och Linus runt i gula västar och några konstiga hörlurar i öronen som nån guide pratade i, väldigt mysko. Kändes nästan som att jag skulle svimma där för jag var aldelles kallsvettig och läskig i huvudet. Sen blev det fika men de goda vanilgmunkarna räckte inte till alla så jag fick stå över, BT som är världens största grej har inte råd med vaniljmunkar till alla men så är den väl i de här svåra tiderna. Lite av en musik lektion fick avsluta det hela innan jag gick hem, satte på mih myskläder och la mig och kolla på OC och där har jag legat fram tills för en timma sen kanske.

Kände mig lite tvingad att gå upp ur soffan och blogga eftersom det lätt blir att man glömmer, inte för att det skulle vara hela världen eftersom att jag inte ens är i närheten av 2000 läsare varje dag men mest för mitt eget samvete.
Jag kan dessutom med gott samvete gra vad jag vill den här veckan eftersom vi inte fått några läxor än och jag antar att det skonar oss denna vecka eftersom den är så kort och det är ju så tråkigt.
De som vill se våran modevisning den 27 maj får fråga mig om biljeter om ni vill.
I morgon ska jag förhoppningsvis gå en efterlängtad promenad med Mathilda.



i believe

Ja jag vet att jag inte bloggat sen i onsdags men det har varit fullt upp med prov och allt sånt där tjo hej och känslorna har varit fram och tillbaka men nu är allt bra och vi är på fötter pigga och glada igen.

I fredags bestämde vi os (Sanne, Johanna, Clara, Linn och tove ) för att grilla egentligen skulle de andra med följt med mn det blev väldigt rörigt men till slut hamnade vi alltså de nämnda på skogsjön med tre engångsgrillar och en massa gott tilltugg och vi hade en väldigt skrattig och pratsam kväll framför oss, fast vi frös så att vi inte kände våra delar så var det underbar och perfekt och Clara hon har sina fobier hon och om jag skulle gå in på detaljer skulle jag nog få sitta här hela kvällen men jag nämner fåglar och eld kanske grillar med? Och Sanne hon flög runt som en tätting runt den riktiga grillen och försökte få lite fyr i den. Kvällen var underbar under bar himmel <3

I lördags vaknade jag väl vid nio nått sånt där av att Albert och Alfred s.k Piff och Puff kom hem till oss, och en är tre och den andra snart två så jag behöver väl knappt säga att man inte fick nån mer tyst stund för att sova den morgongen. Nej det var bara att gå upp och se glad ut ta sig lite frukost tillsammans med dom och Albert småflörtade allt lite med mig för han rullade bara närmare och närmare mig, gulligt med en halvnaken två åring med chips i både munnen och händerna nej inte så värst men det var bara att flörta tillbaka och se glad ut. Gick ut med dom till lekparken ett tag och jag måste erkänna att rutshkana inte är alls så tokigt och lite björnjakt bland bergen.
Sen låg jag och Albert och myste lite i min säng innan de blev hämtade vid två. Vid fyra gick jag, sanne, clara och josefin och kollade på konfirmation och jag längtar jätte mycket till min egen nu och måste säga att det är väldigt charmigt med sån där vit klänning haha. En glass fick avsluta det och jag gick hem och dansade lite med bror min sen kom Andreas.
Åt lite gott med han och familjen fast han ingår ju faktiskt där med kan man ju säga men iaf, och efter lite övertalning kollade vi på eurovision och åt godis men gick och la oss vid elva kanske. Låg väl och pratade och skrattade ett bra tag innan vi somnade. Jag vaknade vid tio nej lite innan men skitsamma men han låg fortfarande och trynade och sov under kudden, fattar inte vad han har kudden till men han vaknade med efter ett tag, lite mys i sängen sen upp och åt frukost och en morgon promenad och källsorterade. har inte gjort mycket idag vi har mest myst och ätit Ben&Jerry glass men coocie dough och chocklad bitar i, den var god men jag förstårinte vrf en så liten förpackning måste kosta 50 kr.
Jag åkte till pappa runt sex ch grillade och sen har jag försökt att plugga till spanskan men jag gav faktiskt upp, harinte tillräckligt md nerver för att kunna sitt lugn och inet tiva sönder böckerna. Snart ska jag nog lägga mig i ett bad och tina upp mina fötter.

Långt innlägg det här men så blir det ibland. Jag som har börjat bli så duktig med att lägga upp nya bilder och så med och jag har fått en del bilder under helgen men det är tydligen bara mammas dator som vill ta emot mobilens bilder så det får vänta med färska bilder tills nästa vecka.

               Puss

svett och tårar

Nu känner jag mig duktig men det där på slutet kunde vi ju ha hoppat. Gick tre varv i spåret och ibland fick jag ryck och sprang allt vad jag hade så en liten form av idioten blev det där i min ensamhet. Men sen så orkade inte mamma laga mat så det blev hålet i väggen så åt iaf lite nyttigt mos med köttbullar och jag tog funbox och dom var så gulliga så jag fick leksak fast dom såg att det var till mig, lite rosa toffsar och hårspännen oh vad gulligt.

Nu har jag duschat och smörjt in mig så att hela jag luktar cocos och ligger i min säng och min bok bara väntar på att få bli läst. Det här blev ett kort inlägg för en gångs skulle för jag får ont i ryggen av den här hållningen.


   Puss

du är underbar

Sitter i legosalen just nu och har onsdagens sista lektion. Egentligen ska våra digitala berättelser i NO:n vara inlämmnade iddag men Johanna gick hem och jag är itne särskilt teknisk av mig och läraren är försvunnen men jag ska göra vad jag kan för mitt betyg. Alla andra jobbar så det är rätt ensamt här men jag klarar mig nog har lite smått ont i huvet och har en konstig känsla i magen typ och det gör det bara ännu mer lockande att smita från lektionen men ja vill ju inte göra Peter besviken och det skulle vara ganska skönt att vara klar med den där filmen om Abort, känns pinsamt att ta på mig ett par hörlurar och börja prata om abort med datorn och förra gången vi prvade funkade det inte ens.
Men ska frågs snillet Robin om han kanhjälpa mig och om 40 min slutar vi då ska jag slänga i mig nått att äta lite snabbt sem följa med mamma och max till södra och då sak jag gå spåret i en och en halvtimme, får se om någon hittar mig död i spåret av utmattning eller om jag klarar mig.
Nu är det plötsligt bara 20 min kvar tills vi slutar och jag har äntligen blivit klar med att spela in ljudet till filmen men nu är Peter borta igen och jag måste ha hjälp med att klippa ihpå ljuden med varandra men han kommer väl så småningom.

13 maj

Men si god morgon på er, vilken härlig morgon för solen tittar ju faktiskt fram och jag har redan hunnit med att dusch och fixa håret och nu sitter jag och äter frukost. Har tänkt lite och jag funderar på att blir frukosttarian för det finns aldirg nån god frukost antingen torra mackor eller nått annat äckligt men jag har ju lärt mig att frukost är det viktigaste målet på dagen och annars blir man jättte godis sugen på dagen, så jag får nog tvinga i mig frukost ett tag till.
I natt sov jag faktiskt lite bra och drömde att min släkt skapade en armé och skulle gå till attack mot kossorna men sen vaknade jag med kramp i vaden, jag har aldrig haft kramp förut och tycker bara att alla som får kramp bara överdriver när dom skriker rakt ut men om det inte hade varit natt hade jag nog skrikit så dom till lkpg hade hört mig usch vilken smärta.

Nej nu ska jag äta upp min macka och göra mig iordning det sista och sen gå till skolan där det blir en lång dag med mycket motgångar.

                                                                     Puss

let me sign

Igår blev det ju som sagt gusto med Sanne, Clara och Josefin och vi satt väl där i ca 2-3 timmar och bara  njöt av maten och bara pratade på om allt mellan himmel och jord. Sen gick jag och köpte sista twilight boken och gick hem och läste lite sen blev det mys i soffan med mamma och max.

Sov väl kanske två timmar sammanlagt i natt resten låg jag mest och vände och vred på mig sen vid fyra vaknade jag av att ha drömt en riktigt obehaglig dröm men ska inte gå in på detaljer för då kommer ni bara tycka att jag är ganska konsitg i huvet. Men sen vid halv sex nån gång ja då kunde jag minsann somna om och sov till och med lite för länge men det gick bra ändå även omte jag fick ta på mig dom kläderna som låg framme och sätta upp håret i en tråkig tofs med hårband. Klarade mig igenom skoldagen med en lätt tryckande huvudvärk och efter skolan följde Johanna med min hem och vi åkte direkt till donken och satt där och pratade en stund sen vidare till mig igen där vi bänkade oss framför läxorna till för ett tag sen så vi kollade på Mia och Klara och sen Magnus Betnér haha, om min dator inte var lika trött som jag var nu så skulle jag lägga n ett klipp på när Magnus pratar om jesus att han faktiskt hade bajs på snoppen. Johanna åkte för ett tag sen och jag känner att sängen väntar på mig om jag ska orka upp i morgon och jag ska faktiskt till allas hör och häpnad göra mig lite extra fin och inte se ut som en luffareför en gångs skull men det gör jag enbart för att det är allas efterlängtade längsta dag och engelska prov ochh allt sånt där roligt. Sen har jag bestämt mig för att inte plugga till spanska provet eftersom att Anna sa att det var som en repetition av allt vi gått igenom så jag följer med min bror på hans fotbollsträning och medans han gör sin grej så går jag spåret i en och en halv timme och då antar jag att jag är så trött så då åker jag med mamma och max hem, jag tänker så mycket jag. Men toan nästa och sen sängen och det blir ingen läsning för jag vill aldirg läsa klart min bok eftersom det är den sista i serien.
Puss och god natt

studiedag

Studiedag och lärarna anser att dom är till för att plugga och då vill jag nämna att jag är duktig och har faktiskt renskrivit min bokrecension och skickat den så jag anväde iaf min dag lite till det. Men den här veckan kommer att bli väldigt jobbig eftersom att vi har engelska prov i morgon och jag har inte varit med på genomgången och så har det gått bort en massa lektioner så jag vet bara att det är om USA och vet itne riktigt om vad i USA utan i morgon tar jag hem mitt papper om Indianer och läser på lite och hoppas att det är rätt och hoppas också att jag har lite dolda talanger så att jag iaf kan få ett G. Sen så har vi spanska prov på fredag och där har jag bara varit med på en genomgång men när det gäller spanska så behöver man lite mer än en lektion för att förstå vad det är läraren pratar om så tar hem pappret vi fick och hoppas att det räcker och att jag har lite dolda talanger där med.

Snart ska jag ner på stan och luncha med några av mina favorit tjejer och så ska jag fjäcka lite för mamma och köpa hem två liter mjölk också, funderar på att köpa Så länge vi båda andas med eftersom att jag är en såm bokmal så att jag läste ut tredje boken på tre dagar men nu är det ju sista boken och vad ska jag göra när den är utläst, ska jag börja skriva femman kanske? får hoppas att det är ett sånt där slut man blir lugn av så att man inte behöver tänka men vad hände sen då, dog hon eller gifte dom sig. Jag hatar sånna slut. Men om jag köper boken idag så är ju faktiskt mina pengar nästan slut och det är ett bra tag kvar tills jag får barnbidraget igen, jag får helt enkelt vänta och nöja mig med filmen ett tag till. Ikväll så ska jag och mamma kolla klart på Twilight som vi började kolla på igår och jag har faktiskt inte tröttnat på den än fast jag har sett den fem gånger, det är riktigt bra betyg.


veckoslut

Fredag och det firar vi med att vara hemme från skolan, och det är inte för att jag skolkar som vissa (johanna) påstår utan det är för att jag har feber, ont i halsen, snorig och allt sånt där som gör så att man ser ut som man inte sovit på två veckor och barra vill gömma sig för omvärlden. Gick upp vid åtta, kunde inte sova längre eftersom vi inte hade nått nässpray hemma så jag läste lite sen gick jag upp och åt frukost och blev på ett sånt där oc humör så nu har jag sett klart första skivan i första säsongen och tror faktiskt att jag ska lägga mig i ett bad med min snart utläsna bok sen ska jag nog börja kolla på den andra skivan. Ikväll blir det taco med pappa och max och jag ska åka runt o mjölby och hoppas att Twilight filmen finns att hyra nånstans sen en godispåse för då är kvällen räddad. Annars hörde jag mys med mina bästa tjejer och då hatar jag att jag är sjuk men det får bli nästa helg istället för gud vad länge sen det var som vi gjorde nått alla samlade.

Känner att jag börjar bli lite smått irriterad på miktt hår som bara ligger stripigt och tunt som om jag vore 80 år och hårlös, vill ha så långt hår så att jag är tvungen att hålla upp det när jag är på toa och så att jag kan ha alla fina frisyrer jag någonsin drömt om, lite nya kläder och färg på kinderna skulle inte skada heller. Tycker synd om våra grannar, dom flyttade hit för kanske två år sen och började gräva upp i trädgården, varför vet jag inte. Man kan knappt tro att dom hållt på i mer än en vecka efter som det fortfarande är lerhögar, grushögar och skräp i hela trädgården och dom jobbar verkligen häcken av sig. Funderar på att gå ut, ta en spade och hjälpa dom men det är bara i mina tankar men min kropp säger ifrån, jag är för lat helt enkelt och jag vill ju inte överanstränga mig nu när jag är förkyld och allt, det skulle ju vara förskräckligt.


6 maj

har suttit och kollat runt på en massa bloggar för skojs skull bara och stör mig sönder på alla bimbos med vitt sönderplattat hår och har så mycket brunkräm att antingen ser de oranga ut eller bruna/svarta sen med plutande rosa glänsande läppar. Dom verkar ju inte tycka att det är konsitgt heller när dom typ tar kort på halva brösten och sin plutande mun och sen skriver som om dom vore porrmodeller, ärligt talat väx upp och kom ner till jorden för nån gång måste ni ju ändå vakna och inse att vi inte lever i barbie och kens värld, tack.


7 maj 2009

 Tio underbara månader med dig och det blir bara mer och mer men känslorna för dig kommer alltid att vara detsamma och jag älskar dig Andreas Andersson, ditt ansikte mot mitt är det enda jag ber om.


i can be how i wanna be

Grattis du hade rätt på första försöket (Y)
Är man pluggis så ser det ut så om man pluggat lite på glosboken ett par minuter, hade 22 glosor tills idag men eftersom vi hade företagsorintering i stället så blev det ju ingen engelska men har prov nästa vecka så tänkte att jag kan ju försöka fjäska och höja mig lite.

Cyklade faktiskt till Valles maskinservice där jag, Johanna, Sofie och Ellen skulla vara kl 8 vi var väl där en timma och ställde lite frågor och kollade runt i verkstaden, kanske inte riktigt fyra tjejers ställe att åka till men eftersom det inte är vi som bestämmer så blev det så och vi fick i alla fall varsin t-shirt och nuckel ring med lampa i, haha.
Sen cyklade jag och johanna hem till mig i regnet och vill inte veta hur det såg ut men i hallspegeln såg vi i alla fall ut som dränkta katter. Sen tog vi på oss våra nya tshirtar och la oss i soffan och kollade på På smällen sen lunchade vi med pappa Peter och hans elev på mandarin. Stan en stund sen tll lundbyhallen och löpa glass hem till mig och gjorde kladdkake smet och la oss i soffan igen men den här gången med glass, vatten och kladdkake smet och Smala Sussie, haha man blir verkligen glad av den filmen. Skulle nog kunna skratta och få en sån där känsla i magen så man bara vill ut och skratta även om jag hade alla världens alla sorger över mig.
Pölsa- Vad vet du, vad har han sagt? (på värmländksa)
Sussies bror- vadå?
Pölsa- Vet du tillexempel att vi dödade din syster?
Hahhaha.

Usch i morse ville sig ingenting, jag vaknade och visste inte vart jag var plus att jag var förkyld sen när jag skulle göra mig iordning ville inte håret det jag ville och inte mina ögonfransar utan det såg ut som om jag hade spindelben runt dom och mina kläder ska vi inte ens prata om så nu vill jag till linköping och köpa en ny garderob!
Men nu klagade Andreas på att jag inte bloggat idag än så jag får väl försöka hitta ett bra ställe att sluta på så ska in och kolla lite på youtube efter nått kul klipp från Smala Sussie.
Sen ska jag äta vårrullar medan pappa och bror får rester (äckliga) från igår :)


Ljudet av ditt hjärta

Oj vad jag är duktig, blev precis klar med min skriftliga bokredovisnig som ska vara inlämnad vecka 22 och den är mycket längre än vad jag brukar göra dom så jag kanske vågar hoppas på ett MVG. Den här veckan känns ganska lung eftersom vi inte har några läxor mer än ett par glosor. Så då får jag ännu mer ditt att läsa, bokmal som jag är så har jag nästan läst ut Ljudet av ditt hjärta och då är det ju bara en bok kvar och vad ska jag göra då när jag läst ut den. Snart kommer min kära farmor med mat och då ska vi äta sen ska jag och Mathilda ut i blåsten och gå, får hoppas att det inte börjar regna iaf.

I morgon har vi företagsorienterning men det blev nått fel så vi ska bara gå till företagen och ställa frågorna sen skulle vi gå hem till nån och göra redovisningen på powerpoint hemma iställer för skolan men min grupp har bestämt sig för att sluta skolan när vi är klara med frågorna och fixa det i skolan på torsdag i stället så då slutar vi ju vid nio kanske så då ska nog jag och Johanna ner på stan en sväng och om jag hörde rätt blir det hem till mig och kolla på sveriges knäppaste film och det är ju ingen annan än Smala Sussie. Den som gjorde den filmen kan ju inte ha någon fritid haha.

                                                                       Puss

ursäkta

Håller på att göra om lite men fick bråttom för jag småte gå nu så får fortsätta senare

reach for the sun

Jag hatar blåst, när man är ute och går med nerslppt hår och man sedan ser ut som ett troll och som om man inte tvättat eller kammat sig på ett år och när det är lite små varmt ute och man ska lägga sig och sola men man måste ta på sig vinterkläderna igen för att vinden tar tag ien fast man ligger som klistrad motmarken, eller när man är ute och cyklar och vinden tar tag i både cykeln och en själv så att man nästan vippar och  nästan står still på stället. Och om vi ändå ska hålla på och prata om vad jag hatar så kan jag lika gärna nämna männiksor med sina hundar, även om hunden hugger efter en och nästan biter av en huvudet så säger matten eller hussen " nej men var inte rätdd han är så snäll så" fast den morrar och går till attack så kan dom inte fatta att hunden är farlig ochatt det faktiskt finns folk som är livrädda för hundar och det inte hjälper att de pratar bra om sin söta lilla hund som reser ragg.

Helgen har varit underbar, på fredagen var jag hemma hela kvällen med mamma och max och myste i soffan och åt lite gott. På lördags förmiddagen var jag i linköping med Andreas, mamma och Max jag köpte inget speciellt utan fick vara smakråd åt min kära pojkvän sen åkte jag hemoch gick ner på stan och tog en fika med Rebban och Angelika på gusto sedan gick jag hem till Andreas, vi grillade lite gott sen satte vi oss i soffan och skulle se Dreamgirls, efter en halvtimme skulle jag säga nått till Andreas men han svarade inte för nej han låg och sov. Så jag väckte honom så gick vi och sov i stället och jag tror till och med att han sov medan han gick för direkt när han la sig så somnade han så jag fick ligga och roa mig själv lite innan jag med somnade bredvid en utbredd snarkare, men jag ska väl inte klaga för när han inte sover och tar all plats så är han riktigt mysig plus att han är riktigt söt när han sover. Och jag har den förmågan att somna sistoch vakna först så jag vaknade väl vidsju och var kissnödig men orkade inte så låg och somnade och vaknade typ tusen gånger tills klockan elva och då började Andreas röra på sig och kolla lite dåoch då så vid tolv nåntng gick vi upp och duschade sen åt frukost och vidare hem till mig och åt lite där sen kollade på en film och sen var helgen slut och han åkte hem.

Idag började allvaret och den här veckana har vi ingen ledig dag heller men ett plus är att våran längsta dag så har vi företagsorientering så slutar vid elva eller nått kanske. Kom hem från tennisen för ett tag sen och idag var våran första utetränninge och det gick faktiskt riktigt braför att vara den första år 2009. Och hurtig som jag är så ska jag träffa mamma vid sju vid korsningen så ska vicykla till södra och gå spåret och jag antar/hoppas på femman annars två eller trev varv på 2,5.  Oj ett långt innehåll det kasnke beror på att jag längtade efter att blogga eftersom det var så länge sen så får se om jag skriver i morgon eller om ni får ett långt nån anna dag.                      


                                                                  Puss

taco

Nu fick jag en så himla lust att fixa bloggen så vi får se hur det går med det om tangentbordet fortfarande har sin gamla form eller om jag har kvar humöret och kanske en annan bloggdesign. Nej nu hann jag till och med ner och lämnade cykeln i kälaren och ja jag vågar gå själv i dom läskiga källargångarna nu, men jag måste erkänna att jag kollar mig om massa gånger för vaktmästaren litar jag inte riktigt på och idag reagerda inte lampan när jag tryckte på lysknappen så jag fick gå yttervägen.  

1 maj

Har precis läst klart När jag hör din röst och har vekligen inte en aning om vad jag ska göra nu, har suttit på balkongen hela dagen nu så där kan jag inte sitta mer eftersom jag fått solfrossa.
Igår var det Valborg och det firades med grillning tsm med en Massa tjejer hos Clara, vi lekte okcså en massa leker och mitt lag då som hette Blåvalen vann! Laget bestod av mag Tove Felicia och Karolina. Vid elva nånting bestämde sig tjejer för att dra vidare till Frejhyss på lite efterkrök men jag kände inte för det och jag skulle inte hinna vara där alls länge så jag åkte hem och sov. Men tack för en underbart rolig valborg och ett speciellt tack till Clara och Rebecka.
Jag har inte en så jätte stor lust till ett jätte långt inlägg för jag tycker att det är för fint väder för datorn så fast jag nästan inte suttit här på jätte länge får ni nöja er med det här och förvänta er inget imorgon för då ska jag till Lkpg med Andreas och mamma, sen förhoppningsvis fika med tjejersna sen grillning med Andreas och jag sover där med.
Och äntligen har jag listat ut hur jag gör för att föra över bilder från mobilen så nu blir det lite roligare inlägg, trevlig första maj på er :)

                  
                                                                                  Puss


RSS 2.0