det finns människor till allt

Satt nyss i soffan och målade naglarna och då spelade dom run med leona lewis på radion och mina tårar började rinna, fy fan vilken bra låt !
Jag har inte levt länge och är inte mycket för världen men ändå har jag hunnit med rätt så mycket och det är både bra och dåliga saker men undrar hur det kommer allt bli när man blir äldre för man säger ju att problemen blir värre med åren?
Och har också kommit på att dt finns människor för allt både för de bra, dåliga och helt sjuka sakerna, killar finns det också i alla olika kategorier idioter, skitstövlar, kristna, överbeskyddande och de perfekta men vad är perfekt egentligen då för alla har vi ju fel och brister, på min pojkvän kan man verkligen inte klaga och skulle ni fråga mig så är ju Andreas Andersson den perrfekta pojkvännen.
Men det löser sig min vän och det här ska vi vara två att klara av.

Blir bara inte av med min konstiga känsla jag har i magen som säger att något är fel, hur jag än gör så blir jag inte av med den även om jag egentligen redan vet svaret på den känslan bara jag inte vill inse den men om man nekar kanske det försvinner vem vet.

Puss

<3



Jag älskar dig Andreas Andersson och jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig <3<3


vilken discodaggare

Veckan har gått fortare än vad jag hade förväntat mig och också fredagkvällen....känner mig som en 70 åring men allt kan väl hända, somnade i soffan vid nio så den fredagskvällen var väl ingen höjdarkväll precis.
Får hoppas att den här kvällen blir bättre iaf för vid fem ubngefär kommer johanna till mig och då ska vi göra oss lite oirdning sen åker vi ut tsm med mamma pappa och två av deras kompisar till värsta harg där också Mathilda är, där ska vi tre vara bartenders till våra föräldrar och deras kopisar haha !
Sen så ska vi nog vidare till lycketorp om allt blir som planerat.

Nu ska jag ner på stan med min nya bästa kompis, mamma :) vi ska ta en fika och kolla lite om vi hittar nått att ha på oss i kväll sen så blir det till mormor och äta middag.

Puss


skolan

Sitter i skolan och har precis klarat av den första lektonen nu har jag bara fem kvar sen så blir det linköping med mamma :)
Ska till skolsyster på kontroll vid 20 over 12 med usch vad läskigt !

Puss

sommar nu !

Känns verkligen för jävligt att gå upp halv 7 sen skola i morgon, ett långt och soligt sommarlov skulle inte alls sitta fel nu !
Tänk er, sova till klockan tio kankse inte för länge och då vaknar man av att solen lyser in genom fönstret, ringer tjejerna och möts på lundby eller skogsjön sen ligger man där och steker till fem fyra kanske sen hem grilla lite sen ut hela den varma sommar natten i bara shorts, linne och flip flop mm vad härligt ! Jag tror att jag inte bara pratr för mig själv heller för nästan över allt ser och hör man ohh jag vill ha sommar nu, i fredags när jag var i lkpg med johanna var vi inte på Gina och då hörde jag två tjejer prata och den ena sa men gud dom har redan börjat med bikini vad skönt nu kommer sommaren snart !



Puss

When i arrive i bring the fire

Vaknade tidigt igår eftersom jag mamma och bror skulle åka pulka med kusinerna men albert hade fått feber så vi åkte till väderstad till dom andra kusinerna och fikade i stället :)
Sen vid två kom andreas hit och åt sen åkte vi hem till honom och bara mös och kollade på film.
I morse vaknade jag bredvid finaste pojkvännen och myste lite till och åt godis sen kom mamma och hämta mig och nu har jag ett litet uppehål från pluggandet till no provet vi ska ha i morgon men det känns faktiskt riktigt bra, har nog inte känt så här bra för nått prov på länge och det borde väl ändå vara ett plus ?




Puss

I have felt what love is

Har inte skrivit på ett tag nej jag vet men varför ska man sitta vid datorn när man lika gärna kan åka till kisa i två dar och åka skidor, fest med dom bästa, sova med den bästa och vara med den bästa pojkvännen som finns? Nej just det sug på den ni för det är det jag har gjort och det gör jag mycket hellre än datorn skulle kunna slänga datorn i papperskorgen och bara ha mina vänner för så mycket älskar jag er ! Tyvärr så kan jag ju inte lägga in bilder från mobilen till datorn så ni får inte se dom fina bilderna jag och Johanna tog när vi sov i torsdags, fan där missade ni nått men jag lovar er att när man kära mobil vill börja sammarbeta med mig så ska ni allt få se !

Idag har jag varit i lkpg med Johanna, var på shoppinghumör men kläderna i butikerna och plånboken tillät inte det så det blev bara två tröjor, två linnen och två örhängen.

Nu ska jag ta mig lite tacopaj sen så kommer Mathilda vid kvart i då blir det en tripp till donken där mina kära änglar är ! <3

Puss

kallt !

Var barnvakt åt Sanne i skogen, trodde ja skulle frysa till is och spricka men som tur var blev der bara någrra timmar så nu sitter jag här i värmen och äter mammas nybakade bullar, mums.
Farmor kommer nog och hämtar henne snart så då får jag det lungt ett tag, ska nog bänka mig framför tv:n och kolla på på smällen sen sova :)
I morgon blikr det tidigt för då ska vi till kisa och är kvar där tills tisdag kväll.

Puss


forever young

Igår var det ju alla hjärtans dag och det firade vi ju med myskväll tillsammans med Joel och Mathilda, så jag och Andreas lagade kycklingfileér, klyftpotatis och sås till dem sen så drack vi lite vin och pratade, väldigt mysigt tack för den kvällen ! <3
Men innan det så träffades jag och Johanna på stan och tog en fika på il mondo, mysigt, sen så kom andreas ner till stan med och då handlade vi till kvällen sedan gick vi hem till mig sen så åkte Johanna hem.

I morse vaknade jag upp brevid världens finaste pojkvän, låg kvar och mös lite i sängen och nu äter vi frukost sen blir det gunnarp för mig och vara barnvakt till Lill kusinen, va skulle nog gå till skogen och grille korv !



Puss



alla hjärtans dag <3

Idag är det kärlekens dag och det ska firas med myskväll hemma hos mig med älskling, Mathilda och Joel :)
Vaknade klockan nio i morse och kunde inte somna om, gick upp och gjorde mig oirdning och nu väntar jag på far min som ska hämta mig och vi ska åka och hyra skidorna :)
Sen ska jag ner på stan och träffa Andreas vi ska köpa gott tills ikväll.
Vill också säga grattis till Magnus Sjöberg som blir 19 år idag, grattis :) !
Jag tror det är nått fel med våran termometer för det stod att det var 16 grader ute och jag tror nog att det är lite kallare än det, har verkligen inte ett skit att skriva om så jag märker att det här innlägget blir ganska tråkigt.

Vill bara säga att jag älskar mina vännar och pojkvän så otroligt mycket så ha världens bästa dag idag för det är ni verkligen värda <3



Puss



fredag den trettonde

Ieeck i dag är det väl ändå skräckens dag, lite små läskigt tycker jag ska försöka lägga mig och sova innan tolv ikväll för annars blr jag väl hemsökt eller nått.
Idag var det sista dagen innan lov, bara en veckas lov men det är ju alltid nått och man hinner väl vila upp sig ganska ordentlig innan alla prov, läxor och tidiga mornar börjar igen.
Måste ändå säga grattis till min kära farmor som blir 60 idag , grattis :) <3
Sitter iordninggjord och ska snart åka till nån restaurang i väderstad? för att fira henne tillsammans med min närmaste släkt, ganska kul att få träffa kusinerna, var ju ett tag sen sen sist.
Sen antar jag att vi ska hem till farfar och farmor där efterrätten serveras, mums!

Puss

Har brist på bilder efter som datorn är ny och jag har inte riktigt förstått hur man kopplar in min kära mobil till den, eller det går faktiskt inte !


Ruggigt

Det blev en lång men mysig promenad med Mathilda, löste dom flesta problemen.
När jag kom hem blev det lax och potatis och så har mamma bakat bullar med och jag lovar er det var världens godaste bullar, har redan ätit tre st!
Nu har jag äntligen gjort klart min svenska läxa så i natt kan jag sova gott bara att jag måste göra klart engelska provet i morgon med och jag känner så här, högst G annars är jag einsteins dotter, vem vet det kanske jag är, har ju 99 i IQ.

Puss och god natt

You are my hole life

Är hemma idag, som johanna säger: Idag jobbar jag hemifrån.
Det är inte fel det heller, en tallrik cocopops, bra musik och så ska jag försöka göra lite av svenska läxan.
Men vet inte riktigt hur jag ska börja med den än, får nog lista ut det medans jag kollar på tv eller nått.
För hur skriver man ett reportage om sin 7 åriga lille bror?
Ångrar ändå lite att jag inte gick till skolan för idag har vi ju design och det är nog det roligaste ämnet jag har i skolan.
Vid fem ska jag ut och gå med Mathilda, hoppas på en låång och jobbig promenad genom stan, det känns som det behövs, men också väldigt mycket prat <3

Vill åka in till linköong och bara handla handla handla nu, vill ha alla kläder som finns i hela universum men om jag känner mig själv rätt nöjer jag mig inte med det.
Jag borde inte klaga för jag har verkligen världens bästa liv, världens underbaraste vänner, den bästa pojkvännen och jag blir inte slagen hemma, men som Ida skrev på sin bdb att vad man än får och hur mycket det än är värt så blir man aldrig nöjd, att vi borde ta mer vara på det vi har och inte hålla på och sträva efter allt vi vet vi inte kan få.
Nej, jag är nöjd med mitt liv och skulle inte vilja ha det annorlund, men om jag fick sitta här en timme till och fundera skulle jag nog få ner en och annan rad av det jag skulle vilja ha och inte ha, men det ska jag inte göra utan jag ska vara tacksam för det jag har.

Nu ska jag börja skriva lite på min svenska uppgift och sen kolla vidare på en film.



Älskar er tjejer nått enormt, utan er skulle jag inte se ut mycket för världen.


Slöis

Vaknade vid sju ungefär med en tråkig huvidvärk så det blev att somna om för mig för att sedan vakna vid elva nån gång, riktigt skönt.
Sen har jag inte gjort så mycket mer än att ligga och mysa i pappas nya soffa som nog är världens mysigaste och skönaste soffa, har blivit en hel del filmer med Bradd Pitt med om jag ska erkänna.
Ibland måste man bara ta en paus från skola och läxor och idag var en sån dag och antar att tisdagen blir lika dan, inget mig emot.

Igår hörde jag min pappa och lille bror prata han frågade:
- Pappa, vad händer i morgon?
- Du vaknar, går till skolan, hem, äter, duschar och sover
- Sen då, dagen efter det vad händer då?
- Du vaknar, går till skolan, hem, äter , duschar och sen sover.

Det är ju faktist så livet är, man bara är, går i skolan och bara väntar, men vad väntar man på? Just nu väntar väl jag på att bli arton och få göra vad jag vill, sen strävar man efter ett välbetalt jobb och kanske en man och barn, ja men när man har fått det då, vad händer då?
Egentligen så är det ända alla människor gör är att vänta på familj och sen är livet slut då väntar man på att dö och sen en återuppfödelse, vad vet jag?
Jag är bara femton och har hela livet framför mig, men har jag det egentligen, jag kanske blir överkörd av en buss imorgon, varför ska man gå runt och kolla i affärer och hitta nått man vill ha men säga, nej jag måste spara mina pengar tills jag blir äldre, jag kankse nte blir äldre och då ligger mina pengar på ett konto och aldrig får bli använda.
Men ändå är det fel av alla att säga eh fan lev livet som om det vore den sista, men vad händer när man gjort det i vi säger fyra år och pengarna är slut och så, det är så svårt allting, känner mig som en poet eller nått just nu.
Nej nu ska jg poesia vidare, kanske ta en kaka på det med får se.


Puss

Asby

Idag bar det ivåg till Asby med Andreas, Julia och Johan för att åka skidor, inte världens bästa och roligast backar men det är ju alltid nått  =)
Det var ju nästan ett år sen jag stod på ett par skidor, ramlade ett par gånger men det är ju faktiskt sånt som händer, andreas behövde ju inte ens ha på sig skior för att ramla!

Och så har ännu en helg gått förbi aldelles för fort och börjar redan få ångest för skolan, känns som jag börjar bli sjuk, fryser och är trött kan ju bero på att jag inte har sovit så mycket denna helg med.
Men nu ska jag lägga mig i våran nya soffa och äta glass och hoppas att pappa har kopplat in TV:N för annars blir jag arg.

Puss

7 månader

I lördags var det den sjunde alltså min och Andreas dag, vi har nu varit tillsammans i sju månader och det känns underbart, älskar verkligen dig <3
På kvällen blev det mys med han framför melodifestivalen, och ja det är ju bra att du inte har så starka fördomar älskling.


Puss

Young and sweet only seventeen

Tar en dag i taget, i fredags följde jag med Johanna hem vi åkte till CG sen sjöng lite Abba sen åt mat sen så kom Sanne, Angelika och Ida :)  Det blev godis, gott, Abba singstar och en massa massa skratt, får inte glömma den dumma versionen av sanning ock konsekvnens heller.




Puss

plugg ?

Kom hem från skolan för ett tag sen, var väl inte en så extremt jobbig dag utan att man fick stressa lite men men.
Satte mig och skulle plugga lite på engelskan men datorn stog ju bredvid så blev lite blogg och musik istället, mamma ringde nyss och sa att kvart i fyra ska jag gå och hämta bror min, snart kommer älskling hit med då ska vi äta sen till honom och det blir mys skulle jag faktiskt tro på?
Nu ska jag läsa lite om Wales och andra städer i england innan jag går och hämtar Max.


Puss

sovmorgon

Sitter och äter frukost nu, mamma kommer och hämtar mig om ett tag och ska skjutsa upp mig till den där tidningen vi ska till.
Först var jag tvungen att gå ner eftersom att mamma inte orkade skjutsa mig och far min är i norrköping, men mamma gav sig och jag har ingen större lust att gå i det här vädret, jävla snö nu ska det ju snart vara sommar inte en massa snö som yr.
Nej nu ska jag äta upp mina flingor och sminka mig lite.


Puss

kläder kläder kläder

Usch har suttit på en massa klädsidor, blir galen vill verkligen bara handla handla nu. Ett par shorts, en klänning mm en fin bikini kanske älskar när sommar/vår kollektionen börjar komma, fick HMs sommar katalog i brevlådan med och det finns så mycket fint att man bara vill ta hem allt på en gång. Ska nog stänga av datorn så att jag inte blir olycklig av alla kläder och lägga mig i sängen med en engelskaprovet istället, blir inte lyckligare av det direkt men om jag känner mig rätt blir det nog att böckerna hamnar iknäet medans kollegieblocket och iPoden för högsta uppmärksamhet i stället.

Happy birthday

Idag är det ju ingen vanlig dag heller för nej idag är det Mathilda Anderssons 16 årsdag, hoppas att du fått en sån underbar dag du förtjänat och jag hoppas att klumpigheten inte kommer växa bort för så länge jag har känt dig har du varit en klumpig Mathilda och det ska du förbli. Älskar dig bästa vän <3<3

Surprise

Men titta här, Moa har kommit för att stanna för nu har vi äntligen fått internet som jag längtat efter i mer än en vecka, har inget trådlöst än men der kommer väl så småningom får vi hoppas. Kommer inte ihåg när jag skrev sist så får väl ta en liten sammanfattning. I måndags gick jag ju hem och det blev Ikano med mor min och i Tisdags gick jag ut och gick med Mathilda och Ida. Idag blev det en lång skoldag och när jag kom hem blev det telefon med Johanna sen lite plugg på engelska och till sist en good sockerkaka.
Imorgon har vi företagsorientering och brjar inte förän halv elva så då får jag ju en liten sovmorgon och det sitter ju aldrig fel, Jag, Johanna, Sofie och Ellen ska till östgötatidningen och har hört att det ligger så långt bort från mig det bara kan bli.

Nu är det en sån här tid på året då håret inte vill ett skit att antagligen ligger det bara slickat på huvudet eller så är det så elektriskt att det sprakar om det, usch.
Hade matteprov idag med och fy vad svårt det var, kändes som det bara var en massa bubblor i huvet när man försökte tänka så att man absolut inte fick en enda uppgift löst.


Puss

You got my attention

Har inte kunnat skriva för har inte haft tillgång till internet men det kommer lite då och då.
I lördags var det vå timmar aerobics med Johanna och tove och ja det känns frotfarande i kroppen, känner mig som ett kylskåp men det är väl rätt åt mig om jag tror att jag kan klara av ett hårt träningspass i två timmar.
Sen vid fyra kom släkten och Andreas till mig, blev tacopaj och sen så sjöng vi Lips haha.
För att sedan jag och Andreas skulle åka till mamma och baka godis och mysa till en film.
Idag blev det bara en lektion för mig eftersom jag inte sovit mer än högst tre timmar inatt eftersom Andreas skrämde mig så mycket igår så att jag började tjuta, men det gör inte mig nått åkte till Ikano med mamma istället och köpte lite underkläder, rakhyvel och hårinpackning.
Nu har jag precis skrivit klart svenskagrejen så nu ska jag plugga vidare lite med matten och engelska, har två prov denna vecka, känns lite tungt.
Vid fyra ska jag till gotahälsan med pappa och ta den där sprutan mot livmoderhalscancer, lite nervös men pappa sa att om jag vågade ta hål i naveln är det klart att jag klarar av ett litet stick plus att det kan vara min livsförsäkring.
Får se om jag orkar med tennisen annars blir det ett varmt bad med badskum, hårinpacking, ansiktsmask och en bra bok, det slår ju nästan en settig tennis träning?




Vill verkligen ha sommar nu, när man kollar ut ser det nästan ut att vara vår ute men om man går ut så fryser man häcken av sig.

Puss

RSS 2.0