take and look at me now

Nu känner jag mig duktig, har redan gjort klart bildläxan, suttit och skrivit tre sidor om vad jag ser och vad jag känner av att sitta och kolla på en bild med ett flygplan och en massa rök och så har jag redan börjat lite smått med musikläxan om olika musikkulturer som ska vara inlämnad vecka 22 och sen ikväll så ska jag ju sitta med no provet.
Nu vill jag bara till tennisen och skjuta av mig för jag har överskottsenergi och känner mig tjock, men det är ju en hel timma kvar så jag får väl sätta min lite med no:n ett tag skulle jag tro bara för att jag är så duktig nu.
Peter gick igenom provet med oss förut och när han gick igenom vg kriterierna sjönk mian förhoppningar ner till ett svagt G, för fy vad svårt det verkar vara har aldrig hört talat om isomeriatomer och allt vad det va för att inte tala om alla olika molekylformler man ska kunna, måste ju nstan ha fotografiskt minne för att kunna det där men nej nej han tror att alla har det och nästan idiotförklarade oss för att vi inte kunde svara på hans frågor.
Jag skojar inte om jag säger att vi var mindre än hälften i klassen idag eftersom ALLA var sjuka och Johanna är i stöten.
Kommer att bli en låång vecka utan henne.

Puss

i have feelt what love is

Den här dagen måste ju fan vara ett skämt, först spanskan inställd det är ju inte mer med det men sen när jag kommit till dacke, stressade dit med gjorde jag så var det en gullig liten lapp på dörren: 7, 8 A och 9C har inställd idrott/ MVH blåklintskolan, motion har jag ju iaf fått, upp och ner för trapporna till och från skolan.
Funderar på att baka en kladdkaka men vågar inte riktigt, det kan ju vara början på en otursdag, om NO:n är inställd tänker jag inte gå på dom två sista lektionerna heller, dom är ju säkert med intällda då.

Puss

i will always love you

Det är ju faktiskt inte varje dag man kommer en och en halv timme för tidigt till skolan, hade antagligen inte lyssnat eller bara inte hört när våran lärare sa att första lektionen var inställd, konstigt för förra mndagen var den med inställ och det måste ju betyda att vi är väldigt duktiga på spnska och egentligen inte behöver den timmen.
Lite synd bara att jag inte hörde det för liksom då skulle jag ju legat i min varma breda säng just nu, skulle gå upp om några minuter bara sen bara ta på sig idrottskläder och gå till dacke och ha idrott, synd att inte idrotten med är inställd och NO:n efter det med om jag tänker efter skulle det nog vara väldigt skönt om hela dagen var inställd istället!
Undrar om mina andra spanskakompisar ligger i sina sängar och sover just nu, tror nog sanne gör det eeftersom två min i åtta frågade jag henne om vi hade inställt eftersom inga av mina spanskahomies var i skolan och jag har fortfarande inte fått svar, Sanne är duktig hon hörde iaf att vi hade inställd, nej nu kan jag inte glömma att jag gick upp en timme för tidigt i onödan, hela min vecka kommer ju faktiskt vara förstörd nu iaf hela den här dagen.
Jag är för pigg för att lägga mig och sova lite med bara för att jag får en kick varje gång jag går ut genom våran port?
Får väl inleda denna underbara måndagsmorgon med lite gyllene tider och en apelsin, det är ju inte alla som gör, nej för tyska och engelska gruppen sitter i ett klassrum och jobbar för fullt medans mina spanska homies ligger och trynar och sover!
Nej det blev inte gyllene tider utan satte på mammas absolute love songs skiva istället, ja whitney houston är ju faktiskt riktigt bra men jag tycker att Mathilda Ahl sjunger den mycket bättre, det var ju så att håren på kroppen ställde sig upp när hon sjöng den.
Efter skolan ska jag ju ha tennis som tur är och då kan ju ju låtsas att bollen är våran inställda lektion eller nått haha.
Sen ska jag bänka mig framför no böckerna resten av kvällen, har no prov i kol och kolföreningar på fredag och jag fick ju VG på förra no provet så tänkte att jag skulle få ännu bättre och satsa på ett VG rakt igenom i NO så nu blir det lite plugg varenda dag till fredag.



Puss

juni juli augusti

Åkte till Mathilda vid kvart i sju där resten av tjejerna var, vi fick nån pasta sallad sen bröd och så hade johanna bakat en tårta.
Vid åtta började folket komma och stereon sattes på och den stängdes inte av fören halvfyra på natten, gjorde inget annaat en att dansa och skratta.
Först blev det lite "modern" musik men framåt kvällen sattes gyllene tider och andra godingar på och dansgolvet blev fullt, Tack Mathilda och alla andra för en minnesvärd kväll, den var verkligen bäst !

Vaknade bredvid Angelika och så gick vi ner till dom andra och åt våfflor sen hämtade mamma mig och nu sitter jag här, funderar på att sova lite men jag känner att jag har varit vaken för länge för att kunna sova och om ett tag kommer Andreas med.

Puss

pepp pepp pepp

Har inte bloggat på ett tag men men, igår blev det mys med taco och älskling.
Linköping idag vid tio, lite väl tidigt för en lördag tyckte jag men eftersom jag åkte med familjen hade jag inte mycket att säga om den saken.
Köpte tre par skor, ett par greek sandaler, ankelpumps typ ? och sen vita tygskor.
Peppad till tusen för ivkäll, först blir det lite god mat med tjejerna sen vid nio kanske sätts stereon på och det blir att parta och skratta natten lång, sover där med.
Lite extra peppad med eftersom solen tittar fram lite där mellan molnen och den har man ju inte sett så mycket av på sista tiden men man säger ju att ju längre det är regn och rusk ju finare sommar blir det så jag vill inte se solen fören typ maj eller nått.
Men nu ska jag lägga mig i badet och peppa för ikväll haha sen innan jag åker ska jag mysa till det lite med mamma med bakpotatis.


Puss

detta klimat

Började med ett studiebesök på ljunkan med min design grupp, fick kolla lite på olika desing linjer sen fick vi själva rita ett plagg på en docka.
Sen giick vi en väldigt lång sväng till en butik som heter Orkan lia, hon syr sina egna kläder och säljer dom och verkligen jätte coola kläder.
Sen stannade jag och Johanna kvar i linkan, hon köpte som en typ klänning och jag som en längre skjorta sen två sånna där mohikan hår band haha, blev kär i världens finaste skinnjacka, den är kort i midjan sen med luva så den ska jag och mamma åka in och köpa på lördag!
En glass i kylan hann vi också med, jag som trodde att våren skulle komma nu men sen i går när jag vaknade var det 15 grader kallt och massar av snö, men ändå har alla butiker börjat med vår/sommar kläder så blir bara ännu mer sugen på sommar då ju, men den jag köpte idag kan jag faktiskt ha i sommar med eftersom den slutar en bit över knäna, tänk er den, solbrillor, bruna ben och ett par bruna gladiator sandaller, mums.
Nu fryser jag så ska låta bror min duscha sen så ska jag lägga mig i ett varmt skumbad.



love lockdown

Usch vad jag är arg på våran mattelärare, kommer kanske 5 min sent till varje lektion som om inget hänt sen gnäller hon på oss för att vi kommer för sent och ligger efter, fy fan.
So-provet gick faktiskt inte lika bra som förväntad, gissade verkligen på varenda fråga.
När jag kom hem satte jag mig och gjorde matte läxan och tog en cappucino tsm med pappa, snart ska jag gå ut en lång och välbehövlig promenad med Mathilda.



Puss

te

ALLA TJEJER GÖR DET HÄR TESTET!!
för du vill väl aldrig stå utan kärleken?

OM JUST DIG
NAMN:
Moa Eriksson
FÖDD: 27 januari
BOR: Mjölby
SMEKNAMN: inget faktikst
FAMILJ: mamma, pappa,  bror
SKOLA: Blåklint

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD

SAKNAT NÅGON: ja
ÅNGRAT NÅGOT: ja
LJUGIT: Ja
SVIKIT NÅGON: nej
KÄNNT DIG SÄMST: njae
GRÅTIT: ja
SKRATTAT: haha ja
VARIT SJUK: ja
VARIT UTOMLANDS: nae
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: nej


KÄNSLOR:
GRÅTER DU OFTA:
Nej
SKRATTAR DU OFTA: Ja
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: trött
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: sådär
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: det har väl alla
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: nej
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: Ja
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: ja
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: ja
OM JA, VEM:  Andreas Andersson
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: en
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Ja
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Ja
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: ingel speciell sort ?
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET? en släng av både och
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: lång
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Brunnet, eller mörk över huvudtaget
FÅR DU MÅNGA KILLAR: haha nae

OM DIG:
BRUNETT ELLER BLONDIN:
lite av varje
ÖGON FÄRG: grön
LÅNGT ELLER KORT HÅR: sådär men långt ska det bli
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER njae ibland
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: haha njae
HAR DU LÅNGA NAGLAR: nej
SMINKAR DU DIG: Ja

ALLA TJEJER MÅSTE GÖRA DETTA, DET ÄR FÖRSENT ATT BARA STRUNTA I DET.
INOM NÅGRA FÅ MINUTER SÅ KOMMER NÅGOT JÄTTE JOBBIGT ATT HÄNDA I DITT LIV, OM DU INTE GÖR DETTA.
MEN OM DU NU GÖR DETTA ,SÅ KÄNN DIG STOLT!.. NÅGOT BRA HÄNDER I VECKAN

I wont to right a name in the sky

Tennisen gick bättre än förväntat och våran gamla tennis tränare är äntligen tillbaka nu så allt är åter som normalt och med honom kan man verkligen prata om allt.
Jag kan verklinge avreagera mig på tennisen, om jag bara är lite arg eller så så tänker man att bollen är den personen och det är då det går som bäst, fick till och med lite skäll av Christian eftersom att jag sköt för hårt och eftersom att det var han som stog på andra sidan nätet och sköt bollen till mig så fick han mina bollar på sig.
Nu har jag pluggat ända sen kvart i sex tills nu med så jag hoppas verkligen på ett VG i morgon, pappa ska bara förhöra mig en gång sen så behöver jag inte bry mig om det där provet mer förutom i morgon då så klart när jag ska skriva det.
Det är ju min älskade tisdag i morgon med och bara för att jag älskar att tjata om det så har vi nästan tret immars slöjd och då blir det bara att jobba jobba med min kläning men jag måste göra klänningen som två gånger eftersom att tyget är så tunt så att man inte ksa se igenom, men men man kanske får bättre betyg av det.
Men nu kom pappa och satte sig här bredvid mig i soffan så nu ska han förhöra mig.'


Puss

For the last time

Usch, varje gång jag sätter mig och ska plugga på so provet kommer jag iväg på andra tankar, det är nog inte meningen att man ska kunna plugga på det där provet.
Har bara kommet några pluppar av alla krav vi ska kunna för varje gång jag ska plugga på det börjar jag om från början och pluggar bara på kanske 4-5 kriterier så vet inte vad som finna längre ner men jag har gjort upp en liten plan nu så nu ska jag sitta här tills tennisen sen ska jag fan i mig plugga resten av dagen om jag så ska 
  spänna fast mig med handbojor vid sängen.

I'll sing it one last time for you
Then we really have to go
You've been the only thing that's right
In all I've done

And I can barely look at you
But every single time I do
I know we'll make it anywhere
Away from here

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

To think I might not see those eyes
Makes it so hard not to cry
And as we say our long goodbye
I nearly do

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

You live in a lie

Blev konfa idag och var inte så tråkigt som jag trodde det var, sanne var också med våran grupp idag. Vi hade musiktväling och jag, sanne, wilma och renée kom trea så fick en massa godis.
Så drack jag kaffe med, den ni, Rennée slängde ur sig bästa kommentaren med:
- Jaha har någon av er nån kille då, huvudsaken är ju att han är trevlig
Renne- Ja jag har en 43 årig kille som är gift och har tre barn men har är trevlig.
Sen fick vi bara sitta och välja vilka låtar vi ville ha när vi konfirmerades och ja det blir nog yeah yeah (du är så) med Martin, plus en massa andra godingar.
Nu väntar jag på att Sanne ska ha ätit klart sen ska vi gå och sola, och jag har bestämt mig att jag ska få minst VG på mitt so prov så sen ska jag hem och PLUGGA!

Puss

woli boli

Inte bloggat på ett tag nej jag vet men som jag sakt 564564 gånger förut så orkar jag verkligen inte med datorn, men nu har jag ändå inget att fördriva lördagskvällen med så nu liggar jag i min varma säng tillsammans med min varma dator.
Ska väl passa på att berätta lite om vad jag gjort dom senaste dagarna bara för att ni tjatar så jävligt, skoja.
I torsdgs blev det först donken med Johanna sen vidare till Philla A där Mathilda och några till hochey grabbar var, mysigt.
I fredags hade vi ju såklart idrott på lundby badet och simmade, vi fick lära oss att kråla och det mina vänner var inte en lätt match, tror jag fick in 100 liter vatten när man skulle upp där på det fjärde simtaget och hämta luft haha och fina simglajjer fick vi ha med, så man fick såna där fina ringar runt ögonen efter med, men men vad gör man inte för betygen.
Annars gjorde vi väl inget minnesvärt i skolan, äcklig mat var det också.
Vid fyra nånting mötte jag Andread på stan, vi köpte godis sen gick vi hem till honom och jag sov där så i morse vaknade jag upp bredvid en trött pojkvän, vaknade rätt tidigt så låg kvar ett tag sen duschade vi och åt frukost, vid ett kom mamma och bror och hämtade mig och hämtade och Mathilda.
Jag och Mathilda hann gå en runda på stan i linkan innan vi var tvungna att vara på bion eftersoom vi skulle se på Keny Starfighter, haha ja han kan man bara älska: nae det var ingen krashlandning mer som en hård landning haha.
Sen åt vi på hakepi, fick inte ner en bit eftersom det blev en och annan gidisbit på bion, på tal om bion framför mig och Mathilda satt det ett par i 17 års ålderna och grovhångla, trodde att de skulle ha sex där ett tag, men det störde väl inte mig så mycket mer än att godiset inte var så gott när man hörde smaskandes hela tiden, men är man kåt och kär så kan man väl inte göra nått åt det.
Som sagt nu ligger jag i min säng och har absolut inget att göra, har inte lust att göra nått heller för den delen, ibland måste man bara ta det lungt och jag antar att jag kommer att somna rätt skapligt.
I morgon blir det upp tidigt eftersom att jag har konfaläsning, usch vad jag hatar det, förlåt mig gud jag vet att man inte ska använda sånna hårda ord men i det här fallet måste jag det, tur att jag ska till kyrkan i morgon då så du kan ge mig syndernas förlåtelse annars vet jag inte vad jag gör, kan ju inte leva med den här stora synden.
Känner att jag är så där uttråkad så att min humör är på en väldigt låggrad men lite kul måste man ju få ha ibland.
I morgon blir det bio med mamma och hennes jobbarkompisar, "Män som hatar kvinnor" den är nog rätt så bra så jag har ganska höga förhoppningar på den.
Shiit vadlångt det här innlägget blev nu men det gör väl inget orkar ni inte läsa så gör ni inte det, jag måste bara säga att när jag ska skriva morgon såkar det jämt bli "morgin" hihi kul va, ja det var ju märkligt kul faktiskt så nu ska jag nog ta och vända mig i skratt kramper ett par timmar i min ensamhet sen ska jag sova god natt mina änglar, oh vad gudaktig jag är nu, hoppas verkligen att han kan förlåta mig nu när jag gottgjorde den där lilla insidenten högre upp i mitt inlägg.

Puss

Oh måste bara tillägga att Björn Gustavsson var med i Kenny filmen, helt coolt som helst verkligen, ja det trodde man ju inte om den lille spellivinkeln, väldigt coolt shiit vad coolt verklige kanoncoolt, så nu är jag på bättre humör men börjar undra vem fan Magnus Olsson är som håller på och spamar på min msn, aldrig hört talas om den figuren förr.


19/3-09

Äter frukost och väntar på att Johanna ska komma upp och utnyttja mig med att ta mina kläder och låna min plattång , haha !
Sen blir detskolan och det är en härlig torsdag med design som väntar, sen ska jag och Johanna till donken och sitta där tills dagen blir naatt och bara prata och skratta.
Men som sagt först har vi en skoldag att ta oss igenom.

Puss

Nothing is what it seems

Fick reda på en vidrig grej igår, jag kände hur någonting verkligen dog inuti mig och har fortfarande kvar den känslan, eller egentligen är det ingen känsla det är bara något som försvann.
Fattar inte hur du kunde göra så, du av alla, du som verkat så perfekt och aldrig ljuger, och med henne som är största jävla horan och fjortis och som säkert har haft hela östergötlands kukar i sig, det gör det bara ännu värre men egentligen är det inte vad du gjort utan att efter nästan åtta  månader har du inte sakt nått, hur fan står du ut med dig själv, att se mig i ögonen varenda dag och säga att du älskar mig och att du aldrig skulle kunna ljuga för mig.
Men även den bästa och trognaste pojkvännen har väl en baksida.



18/3-09

Kom nyss in tillsammans med Johanna efter att ha suttit i solen i ca tre minuter men var tvungen att gå in eftersom att det fortfarande är lite för kallt för att sitta ute i tshirt. 
Innan hade vi matteprov, kändes bättre än alla andra gånger men vi får väl inte hoppas på för mycket.
Om fem minuter börjar den sista lektionen för denna onsdagseftermiddag sen ska jag gå hem och bara ligga i min soffa framför en bra film och tänker inte resa mig fören det är dags för sängen.

Puss

take my hand, hold it tight

 Blev inte badet utan jag lockade håret istället, varför man ny gör det när man är hemma och är sjuk och inte ska göra nått på hela dagen. Jag hatar mitt hår , går inte ens att locka det, eller det går men det blir inte så som jag vill ha det, måste börja hitta på lite grejer med mitt hår för jag har det bara och hänger där, det liksom bara finns vid min sida.
Har inte vart på tennistränningen på två gånger och idag lär det ju inte heller bli, känner mig vädigt slö och otränad för det och det är jag ju men om jag inte går på den idag vilket det nog inte blir måste jag gå på alla tränningar efter det här även om jag har lunginflamation eller maginfluensa, jag får helt enkelt skylla mig själv då för att jag varit så lat och inte gått men det är så himla tråkigt på trnningarna nu när inte Ida är där längre, hon var ju liksom själva höjdpunkten med att träna.

Men nu ska jag inte prata om tennisen eller mitt hår längre för nu ska jag vara fet och lägga mig i ett bad med lite glass, vanilj med krossad chocklad, det är nog den enda glassen jag äter, hatar glass annars ok daim glass och sånt men i sånna där kartonger det är vidigt förutom vanilj med krossad chocklad.

There´s a free way

Har inte skrivit på ett tag nu, har bara inte haft lust att sätta mig vid datorn har gjort så mycket annat.
I fredags blev det mys med älskling och i lördags var alla tjejer hos Josefin och Feelicia och åt taco sen på kvällen blev det våghals men till slut satt vi bara och pratade sen vid två så gick alla och la sig och på morgonen blev det kladdkaka till frukost och det är ju inte alls pjåkigt må jag säga !
Tack mina underbara änglar för det dygnet <3<3

Idag är jag hemma från skolan för jag är sjuk så jag vilar upp mig lite inför morgondagen när vi ska till romme och åka skidor.
Vaknade vid åtta då gick jag upp och kollade på mamma mia, kan inte låta bli att se den den är så himla bra, man blir jätte kär när man ser den för den är så gullig.
Vid vårat köksfönster är det nästa 30 grader varmt :O våren är verkligen på väg nu.
Men nu ska jag lägga mig i ett bad.

Puss


when you going down down

Har nyss ätit godaste frukosten men om man tänker efter så kanske inte det är den bästa frukosten kanske, men men god var den iaf.
Nu ska jag gå och borsta tänderna sen lunka mig iväg till skolan för en lååång och tråkig onsadg som tur är ska jag ut och gå med Mathilda i eftermiddag så jag har nått kul att se fram emot iaf :)
Sen måste jag skriva klart den där ansöken om ferieplatsen och plugga lite spanska med men det hinns nog.

Puss
'

run

Sitter i mediateket med sanne, har precis haft svenska , hahha har nog inte haft någon roligare lektion.
Blev ingen design idag eftersom det kom nån som pratade om att han varit kriminell men som tur var han jag iaf med två timmars sjöld.
Har bara en lektion kvar nu sen ska jag nog hem och ta det lite lungt sen vid halv sex ungefär ska jag ut och gå med mor min, mysigt.
 


kellogs

Sitter och äter lite frukost, blev skola idag för mig iaf men om jag bara känner av huvet tänker jag gå hem och lägga mig i soffan!
Idag blir det inte att gå ut och gå med Matilda eftersom stackars henne är hon jätte sjuk och jag som är med i kören ska sjunga på nån familjegrej i kväll, får se om jag ens går på den och efter den ska jag nog ut och gå.
Men nu ska jag äta klart min frukost och sedan vandra vidare till skolan.

Puss

snoriga armar och en randig kind

Har suttit med in blogg i timmar nu och försökt fixat den, en del grejer fattar jag och andra inte, kan fortfarande inte lägga in ett youtube klipp även om det är en av de enklaste sakerna.
Börjar bli lite läskigt beroende så ska nog joina min pappa i tv soffan lite sen ska jag nog gå och lägga mig och se om huvudvärken är borta eller om jag ska vara hemma i mogon.
Är ju 3 timmars design i tre timmar så är faktiskt helst inte hemma då men men har man ont i huvet så har man.
Men innan jag lägger ifrån mig datorn ska jag kolla in lite kläder på olika sidor bara för att göra mig lite smått deprimerad över att just jag inte har dom kläderna.

Puss

måndagsbarn

Vaknade med huvudvärk och gick till skolan eftersom att jag skulle den skulle minska med tröttheten men både den och tröttheten blev bara värre och värre så nu ligger jag i soffan och kan knappt röra mig för antingen trillar huvet av eller så spyr jag, jag älskar att klaga!
En bra sak kan jag iaf säga och det är att min blåtand funkar nu.
Vi hade handbolls turnering idag mot 8b och tjejerna i våran klass vi var utklädda till 80 tals barbie, haha skulle faktiskt kunna leva på den tiden för jag älskar den stilen typ bara starka färger och jätte stort hår med jätte mycket smink.
Vi förlorade tyvärr men vi vann för snyggast outfit, haha.






Puss


footloose

Helgen invigdes med taco och mys med mamma och älskling, läggdags tidigt föt att det tiiidigt på lördagsmorgonen bar iväg på konfaläger till örebro.
Innan vi checkade in på hotellet så stannade vi till på gustavsvik badet och badade några timmar sen så åkte vi till donken och åt och till sist till hotellet, jag bodde med Johanna.
Vi gjorde oss rodning nån halvtimme kanske och sen gick jag, Johanna, Wilma och Reneé till stan, köpte inte så mycket mer än en mascara och en tröja, men det fanns faktiskt rätt så många roliga affärer bara att skopunkten saknades.
När vi var tillbaka på hotellet gjorde vi oss irodning lite mer och jag och Reneé gick ner på stan och köpte med oss kebbab upp sen vid sju åkte vi på musikalen footloose, skit bra var den!
På kvällen blev det mys på rummet med johanna wilma och reneé.
Och på morgonen var det helgens höjdpunkt och det var ju hotelfrukosten!
Sen eftersom det var ett kristetläget så skulle vi naturligtvis gå på en gudstjänst.
När jag kommet hem kom älskling.

Tack för helgen utan er tre hade det blivit en låång helg.


Puss


seg morgon

Ser alla andras fina bloggar och kollar på min amatör blogg men har ju inga bilder så kan inte fixa min, men jag ska ju till Andreas idag och jag antar att han har en del bilder så då har jag ju nått att göra medans han duschar för idag kan jag inte joina han.
Så får se om hans dator är i småbitar i eftermiddag eller om jag lyckades med bloggen för det tar ju ett jävla tag.
Nu ska jag borsta tänderna och sminka mig sen skolan och då blir det bio.

Puss

walking through the valley

Finns det nått bättre än en varm säng och en het jävla datorn som värmer i knäet med en massa bra musik, nae det gör det ju faktiskt inte och det lockar mig verkligen att stanna hemma i morgon och bara ligga så hela dagen men det är ju faktiskt torsdag och det innebär desing och jobba med klänningen och det får man verkligen inte missa.
När mitt frysanfall hr avtagit lite ska jag gå till toan och göra mig iordning sen ska jag tilllbaka hit och lyssna på musik tills jag somnar och jag antar att det blir väldigt tidigt ikväll eftersom jag knappt kan hålla ögonen öppna nu.

God natt Puss


pocket full of sunshine

Jag och mina pullor gick ut efter maten i skolan idag och satt mot husväggen och om man blundade, kollade upp mot solen och bara tänkte på värmen så kändes det som om det var sommar och man låg på lundby badet eller i skogssjön!
Efter skolan åkte jag, Johanna, Angelika och Sanne och solade sen när jag och Sanne var på väg hem så såg vi att det var sånna där blommor som heter snödroppar i trädgårna, fan nu är det nästan vår och det går bara framåt för när jag letade efter en bikini att ha i sommar hittade jag en stor kartong full med mina sommar kläder så jaag provade en masssa klänningar och shorts, heregud vad jag längtar efter sommaren nu, att bara kunna gå ut utan att ta på sig varma skor jacka och vantar utan i stället kan det vara ett par korta shorts och ett linne !


Har ju fortfarande inte fattat hur man kopplar in mobilen till datorn så satte mig och försökte med det nu men det går ju fan inte, mobilen är iaf ansluten till datorn nu men den vill inte föra över eller in, trögaste och dåligaste mobilen jag haft för blåtanden funar ju inte heller, inte kan jag lämna in den på lagning heller eftersom den är beställd från internet....
Så jag får lägga upp lite tråkiga google bilder lite då och då efter som det här är en ny dator med NOLL bilder på !

Puss


tisdag

Tisadagen avklarad, vad jag älskar tisdagar nästan tre timmarsslöjd plus att vi slutar tidigt.
Fick prova min klänning jag håller på md där för första gången, ja maggan sa att den inte skulle sitta så bra första gången man provade den och det hade hon rätt i plus att hon satte en nål i mig, men den kiommer nog att bli fin lagom till sommaren.
Nu väntar jag på Andreas som kommer snart sen vid fem så ska jag ju som vanligt ut och gå med Mathilda och bara prata och skvallra!
Sen antar jag att det blir gårn en sväng och ta en langos för det är ju faktiskt ganska (väldigt) gott, var jätte länge sen jag var där så jag kommer säkert gå vilse där eller nått.

Puss


the girly girl

Nånting försvann på vägen, och jag önskar att jag bara kunde backa tillbaka tiden och hitta det där lilla hålet där pusselbiten försvann och sedan sätta tillbaka den.
Att veta att någonting är fel och jag tror även att du börjar fatta det eller är det bara jag som blivit paranoid?
Eller är det mig det är fel på som inte fattar hur bra jag har det för jag tycker bara att jag klagar
Att bara ha känslan att nånting är fel, att det inte är som det ska, jag tänker och tänker men nej allt är perfekt runt om mig men varför försvinner det inte, jag är rädd att allting bara ska ramla ner och gå sönder.
Jag bara går runt och väntar på att veckan ska ta slut men man har ju inget att se fram emot, det bara går och går och rätt som det är är man 40 med man och barn och nu måste man ju bara leva livet för det kan man ju inte göra när man är 40...eller?
Nej jag känner att jag behöver en liten förändring i mitt liv för nu går jag bara väntar på att en bomb sa sprängas
Det blir väl inte bättre av att man sitter och lyssnar på depparlåtar och äter geléhjärtan och tycker synd om sig själv, nej hej då till äckliga hjärtan för nu åker dom i papperskorgen, och kanske det andra med men det ska man vara rädd omm för man har bara ett.


You spinn my head right round

Lördagen blev så lyckad som den bara kan bli med tanke på att den började med Johanna och Mathilda och avslutades med dom och mina andra 9 och de andra som betyder!
Hos Mathilda bjöds det på god mat och mycket gott att dricka sen vid tio ungefär blev vi skjutsade till Izzabel och där dansades det natten lång, njae inte riktigt men till halv ett nån gång iaf..
Tack så mycket för den kvällen och speciellt till Izabel!

Söndagen spenderades med älskling och det bliv chips och film men såklart lite lagom mys <3

Sen vaknade jag i morse trött som ett as efdtersom jag inte kan sova en blund när jag har mens, men dagen den rullade på utan några problem iaf.
Johanna hängde på mig hem efterskolan så först blev det lite plgg sen ble det att baka chocklad muffins, även om doom är lite små men det är ju gott med chocklad !
Nu sitter vi och hjälper bror med matte läxan och jag antar att det är mat och ivkäll blir det att plugga till svenskan..usch.

Puss

RSS 2.0