soldier boy

Laserdome var riktigt kul måste jag säga, kände mig som tomb raider när jag sprang rnt där hukad i mörkret med en väst och en jätte stor pistol med laser och smög på folk. Tyvärr så blev jag skjuten mer än vad jag sköt folk och eftersom jag är en väldigt dålig förlorare höll jag på att ta sönder min väst som den kära laserdome instruktören så noga sa kostade 68200 kr. Men mitt lag som bestod av Johanna, Issa, Angelika, Sara, Maria och Gabriella kom iaf tvåa!

Idag har jag plågats igen skolan eftersom jag har haft jätte ont i huvet så jag trott att jag ska dö men det gick bra och jag klarade mig utan större men. Sen gick jag hem, tog en ibumetin och satte mig på balkongen och läste. Sen åkte jag till tennisen, som tur var har det börjat ute och ligger nästan granne med mig men det var ingen där så jag åkte hem och gjorde alla mina läxor i stället så jag är nöjd ändå. Nu börjar huvudvärken komma igen och jag har läst ut min bok och Måste ner till stan så fort som möjligt och köpa tvåan men orkar inte nu.

                                                                      Puss

moln

Skulle helst bara vilja gå ut på balkongen med min godispåse och min bok och läsa, fast det inte är nån sol är det iaf varmt och det är ju nått men jag känner lite dåigt samvete att jag inte bloggat på ett tag så jag får väl ta mig i kragen innan jag går ut och har det bra.

Ifredags så gick jag och Sanne ner på stan efter skolan, först gick vi lite i de få affärer mjölbysgalleria har sen så tog vi varsin färskpressad apelsinjuice och blåpärspaj i solen på gusto och bara njöt av att sommaren håller på att komma till Mjölby. Sen gick vi hem till varsitt och jag lagade mat och mig och bror, min bror åt två portioner och det är väldigt bra kritik eftersom han inte ens brukar äta en portion så jag blev nöjd och sen som hemmafru jsg är diskade jag. vId sju kom Sanne och hon provade lite klläder sen började jag trippla hennes hår och det tog väl sisådär en timma så sen blev det lite brådis med smink och sånt där men vi hann och jag hann också med mitt hår. Så vid halv nio nått sånt skjutsade mamma ut oss till västra harg där Fanny skulle ha fest och efter att ha åkt och irrat omkring mitt i skogen där så hittade vi och det blev en väldigt rolig kväll med mycket roligt folk, tyvärr slutade den lite för tidigt men som man säger, roligt är kort.

Väcktes av mamma vid nio, gjorde mig iordning i snigelfart och sen gick vi ner till stan och köpte ett par chinos till min bror och mamma köpte lite och jag fick en jeansjacka. Sen flyttade jag ut på balkongen och satt där till två typ då åkte jag och mamma och lämnade max hos nån kompis sen så köpte vi donken och åkte hem till pappa och satte oss ute på trädgården och åt sen hem till mamma igen och solade lite hämtade grejer och sen till pappa och solade lite där sen kom Sanne och lämnade mina kläder så pratade meed henne ett tag sen kom Andreas och han ooch jag gick ner på stan och tog en glass sen hem och gjorde milkshake och satte oss i trädgården och Max och Andreas spelade fotboll och jag ja vad gjorde jag? Sen blev det grillat och lite mys med Andreas och han åkte hem tigigt och jag gick och la mig tidigt.

Och idag blev det kyrkan med Sanne bara för att vi älskar att dricka kyrkkaffe med tanterna sen haha, men jag gick egentligen dit i onödan för mina konfirmatiosledare ljög för mig och sa att det var läsning men det var det inte och jag får väl se det från den ljusa  sidan istället dels har jag fått syndernas förlåtelse och så fick jag och Sanne bära ljus. Men nu ska jag försöka fånga upp några av solens strålar och äta lite godis och läsa men jag åt några bitar av godiset och lusten försvann direkt men jag får tvinga i mig ändå för i helgen åt jag inget godis alls.
Ikväll ska jag och Johanna på laserdome och vad ryktena säger är det riktigt jobbigt och vi ska va där i fyra timmar så det blir mycket fettt förbränt.

                                                                         Puss

               

23 april

Sitter inne fast det är sommarvarmt ute men jag fryser som en kanin? vet ingen liknelse till det fast jag och Julia vann en svenska tävling idag och fick en massa godis. Igår var jag ju som sagt i lkpg med johanna och sanne men hittade verkligen ingenting, det är väl nu i efterhad jag ångrar att jag inte tog de där två tröjorna och sen jeansen, men men linköping ska ingenstans och inte Gina Tricot heller!
Idag sydde jag dit blixtlåset på ryggen till klänningen och det är egentligen bara tre moment kvar att göra nu, vet inte hur lång tid det tar men om jag har tur hinner jag med linnet och kjolen jag vill göra med men snart är ju modevisningen så får ligga i som en slav om jag ska hinna.
Om exakt en timma sitter jag i skolan igen tillsammans med mamma och min mentor på utvecklingsamtal, jag är inte speciellt rädd för det eftersom jag inte ä'r nån värsting men det är alltid läskigt att sitta i en halvtimme och prata om sig själv. Sen ska jag till Andreas och riva ut hans garderob sen mysa till det lite med honom.

Idag är det en vecka kvar till valborg !

                                                                                     Puss

god morgon

Morgon pigga jag gick upp vid sex i morse bara för att jag inte skulle behöva stressa så nu är det verkligen tvärtom för en gångs skulle så det känns skönt. Idag är det veckans längsta dag men jag har iaf att se fram emot för efter skolan ska jag och Johanna till linköping och kolola om vi hittar några snygga partyoutfits
Igår så var jag ute och gick med Mathilda och Felicia. Och jag har också gjort alla läxor vi fått hittills den här veckan, det känns väldigt skönt för annars känns det som att jag måste ta varenda ledig tid jag har även om det är att jag vaknar mitt i natten så måste jag göra läxor eller sitta på morgonen när man nästan fortfarande sover men nu nej nu kan jag sätta mig i soffan och läsa eller kolla på tv eller göra vad jag vill med kompisar och allt utan att läxorna får lida så den här veckan, hittills är jag riktigt nöjd med mig själv. Måste väl även tillägga att ja fick VG på mitt matteprov, VG på NO provet och MVG på bildläxan, det lönar sig att vara pluggis måste jag säga.

Men nu ska jag ät frukost sen jobba lite med finliret vad gäller mig själv sen blir det att hoppa upp på cykeln och trampa till skolan, har en muntligredovisning idag men som tur är behöver jag inte stå där uppe ensam utan Johanna och jag ska göra det tillsammans. 
 
                                                                                Puss

nu

Kräver en förändring och det nu! Trött på mitt gamla jag

duktiga jag

Nu får jag faktiskt tycka att jag själv är duktig för igår var jag ute med Johanna och gick i två timmar och vi sprang fatkiskt en liten bit. Sen idag hade vi ju tema dag, var faktiskt en rolig temadag för det var nån rappare han hette Kung Henry och sen hans Dj och dom var ju ltie speciella men jätte duktiga men iaf då slutade vi ett så jag och Johanna gick ner och gymmade i en timme och nu när jag kom hem började jag med min svenska läxa så är nästan klar, har bara att söka och hitta lite om en författare sen är jag klar med läxorna vi fått hittills. Och i morgon ska jag ju förmodligen ut och gå med Mathilda annars blir det att springa spåret.

Kommer på mig själv med att vara så elak mot min bror hela tiden, så även fast han är jobbig och verkligen går mig på nerverna så ska jag vara snälll mot han och föregå med gått exempel och visa att det är jag som är äldst.
Men nu ska jag göra mig iordning lite sen ska jag och träna min sista inne tennis träning för sen är det uppehåll i två veckor sen börjar vi ute och då kan jag lova är det sommar, eller ja sommartecken i alla fall.

Här är en video av han Kung Henry som var på skolan, inte min musiksmak precis men dom var ju inga amatörer precis plus att han vunnit SM i poetrislam eller vad det var och trea i VM

19 april

Nu är det söndag och man är på depp humör eftersom att ännu en helg har passerat på ett ögonblick, som tur är har den spenderats på sitt bästa sett med tanke på både fredag, lördag och sen idag. I linköping hittade jag inte så mycket eller jag kollade inte ens var inte riktigt på det rätta humöret och de nya vårkläderna ser ju ut som utklädningskläder rosa oranget och en massa överdriven spets hit och dit och nej det är verkligen inte min stil. Så det blev ett par mjukisbyxor en BH ja jag tror att det var allt, nej jag köpte ju första twilight boken med Om jag kunde drömma. Så när jag kom hem satte jag mig på balkongen kanske bara tio min för att läsa men gick in eftersom det var kallt men efter bara tio min i solen hade jag redan fått färg. Vid halv ses nån gång kom Andreas, men han satte si och kollade på Madagaskar 2 med min bror så jag och mamma fick göra maten. Sen under resten av kvällen umgick vi lite med mamma och bror sen vid halv tio kollade vi på The Phoneboth eller jag kollade för han låg och sov i mitt knä. Sen gick vi och la oss. Vaknada vid sju ´, gick på toa och när jag kom tillbaka hade sjusovaren tagit upp hela sängplatsen så jag sov inte så bra och vid halv tio började han röra på sig och vi låg kvar nån timma och mös innan frukosten och sen blev det duschning för oss båda och sen hem dax för Andreas.

Nu har jag precis kommit ur ett skönt bad tillsammans med min bok och ska snart möta Johanna på statoil och då ska vi ut och gå och stannar nånstans för att ta en glass coh prata i den häärliga eftermiddagssolen, hihi.
Men som sagt jag ska snart möta henne och måste börja tänka på refrängen som man säger.

                                                                              Puss

this time was different

Så var det lördag och den första veckan är avklarad, det är också bara 35 skoldagar kvar nu sen har jag gått ut åttan och går mitt sista år. I går kom Johanna och Sanne till mig vid sex och vi åt taco sedan gick vi och hyrde film och efter väldigt många beslut tog vi en film som hette oskuld och så köpte vi hem massos godis och satte oss i min pappas underbara soffa och mös. Filmen handlade om en mexikansk tjej som blev med barn i fjortonårsålder fast att hon var oskuld och hennes pappa slängde ut henne och massa, kanske inte världens bästa film men man ville iaf inte sluta kolla och det är ju ändå ett plus. Mysig hemmakväll blev det iaf, egentligen skulle vi ha gått på en lagfest i västra harg men dom nötterna hade glömt att hyra lokalen så den var redan bokat eller vad det var men jag tycker att kvällen blev lyckad ändå.

Vaknade vid halv elva i morse och då kom mamma hem med nybakade frallor så nu har jag ätit det och ska nog sitta här ett tag eftersom att det var ett tag sen, sen vid ett kanske ska jag mamma och pappa in till linköping och vara smakråd åt pappa. Jag tycker att han ska köpa sig ett par chinos men då sa Johanna åt mig att jag måste tänka på att han inte är ung längre, att han faktiskt är 41 så det kanske är lite barnsligt med ett par chinos på en gubbe, men men får se vad det blir hoppas att min kära pappa kan köpa ett par mjukis byxor och en tjocktröja till mig med.

Har inte varit ute på balkongen än men i går satt jag där ett bra tag och då brände det rikigt ordentligt, så ska köpa mig nån bra bok idag sen sätta mig på balkongen och bara leva livet sen kommer Andreas hit och han sover här med, vi ska se på the phonebooth som går i kväll med Colin Farrell och den måste man ju bara se. Men först blir det att äta bakpotatis med mamma och bror, men jag och Andreas ska göra dom.

                                                                                     Puss

16 april

Sitter hos Andreas, kom hit för ett tag sen men som vanligt på torsdagar så springer han runt och ska göra alla saker i världen så om ungefär två-tre timmar kommer han att vara färdig med allt och ligga och mysa med mig i sängen. Var inte många lektioner idag för först hade vi inställd svenska sen så var vi på lagman och kollade på nån teater med temat polare, det var tre jönsar som sprang runt och dansade och tog på varandra, usch det var ju så att jag skämdes till och med. Hade design sista lektionen och det känns inte som jag kommer nån vart med min klänning men innerfodret till livet sitter på nu i alla fall.
I går kväll när jag skulle lägga mig och sova så började dom borra under oss igen, usch vad jag störde mig på det, det vibrerade och lät i hela huset kan dom inte ens vara tysta när alla sover eller. Det bor ju pensionärer i huset med som går och lägger sig vid åtta kanske, kan inte med sånna som bara tänker på sig själva och inte bryr sig om andra och om dom lider av det.
I morse kom jag också på att jag har en enorm näsa, om man kollar i profil så sticker den ut en halvmeter eller något och framifrån så är den jätte bred, när jag får pengar nog så ska jag faktiskt förminska den.



                                                                                          Puss

it hasen´t been easy

Så var den längsta skoldagen på hela veckan avklarad, klarat den riktigt bra och har inte gått hem fast mitt huvud varit nära på att sprängas sönder flera gånger, det var nog det där matte provet som lockade såå dant men det gick bra det med, de sista upg skrev jag inte på men ett G får jag definitivt. Har börjat med sexualkunskap på no:n med nu, hade halvklass i det i labb och gud vad gör man på en praktisk lektion med det ämnet tänkte jag men det var ju inte en så jätte intim lektion utan vi ska jobba två och två och göra en digital berättelse om något som har med sex att göra så min och Johanna handlar om Abort. Blir så himla arg på sånna som är emot det, som säger att man dödar ett barn, ens eget barn. Ja det är sant men om man blir våldtagen då, då får man bli påmind varje dag om att man har blivit det, det måste ju vara hemskt eller om jag skulle bli med barn, skulle jag gå runt med en barnvagn i skolan och knappt kan ta hand om mig själv och så ska jag ta hand om en liten bebis, det är ju nästan ännu
 med plågeri tycker jag.

Sen vid halv fem skulle jag och min konfa grupp träffas vid gravkapapellet där vid kyrkogården, kul tänkte jag att stå i nån timme när man pratar om ja döda och vad man gör med dom? Jag tyckter faktisk att det var riktigt intressant, det är ett sånt där yrke som man inte förknippar med glädje precis men man verkar verkligen få kontakt med människor och kunna glädja dom och få lite ljus i allt det där mörka, så om tjugo år kanske ni ser mig i en begravningsbil fara förbi. Men man får nog se och vara med om både det ena och det andra, hon berättade en den hemska grejer om bebisar som dött och så där.

Men nu är jag hemma igen och tar en liten paus från allt pluggande, känner att det är det enda jag gör, pluggar i fem minuter sen tar jag paus i en timme men det är väldigt krävande kan jag säga er usch är nästan deprimerad. Ska kunna 38 länder vart dom ligger och deras huvudstäder, det är alla dom där små länderna där nere med albanien montenegro och alla och det är ju verkligen omöjligt att både veta vart dom ligger sen deras huvudstäder som man knappt kan uttala ens stava dom någorlunda rätt. Är på sånt där mys humör så skulle kunna slinka ner i soffan med en mjuk filt över mig med lite varmt te eller bara sitta vid datorn och lyssna på sån där mys musik så just nu lyssnas det för fullt på james morrisson. I morgon blir det en liten annorlunda design om jag får låna datorn av min kära pojkvän men det tror jag nog för han tar tid på sig när han äter och duschar han så då kan ju jag få roa mig.
Nej nu måste jag slita mitt söta tryne från skärmen och ha det över so boken där det hör hemma numera, hoppas att jag inte blir fyrkantig bara, det skulle ju vara förskräckligt, nu känner jag att innlägget blivit väldigt långt och tråkigt.

                                                                                                   Puss

i´m back again

Så var vi tillbaka där igen, bakom ett berg av läxor och inte alls tid till lite mys i soffan.
Men ska väl inte klaga, om det inte vore för skolan och lärarna skulle vi ju få sitta på en parkbänk istan pch halsa öl så jag är evigt tacksam för skolan även om man får slita häcken av sig.
Men ändå lite skönt att få träffa mina kära klasskompisar igen, även om man bara klagar på skolan är det ju faktiskt inte själva skolan man klagar på utan läxorna för i skolan har man faktiskt riktigt kul, får mig många härliga skratt om dan.
Efter skolan gick jag ner på stan med Johanna och Sanne och tog mig en glass i blåsten och skuggan med dom, tove, angelika och ida kom också lite senare.
Känns ändå inte så deprimerande att solen inte är på min sida idag för då hade det blivit extra svårt att sätta sig i en bänk bakom lås och bom.
Vid fem gick jag och träffade min kära powerwalkar vän Mathilda, tog oss en skön och lång runda sunt mjölby och bara pratade och pratade och fick en del utrett.
Känner att jag behyöver en stor förändring med mig själv och det med snart, vet egentligen inte vad jag vill ändra men bara nått för omväxlingsskull.

Har snart avklarat en av mina svenska läxor men när jag har avklarat den är det väl bara som en fis i rymden om man kollar på alla mina andra läxor, men som jag sa man ska inte klaga antar jag för vårt land är ju tryggt, knappats svält men det finns fan inget anställnings skydd.
Nu ska jag nog läsa lite på lite bloggar sen sätta mig och mysa med min förkylda mamma i soffan sen blir det sängen tillsammans med min älskade SO läxa.

Puss

åska ?

Snart går jag ner och stryper grannen, håller på och renoverar i lägenheten under oss och kör med nån jävla borr så det skakar och låter i hela huset och jag som försöker lyssna på musik och få ner min huvudvärk.

Igår åkte ju familjen plus andreas till boxholm och träffade kusinerna, åt taco men ssen så var det ju pearl harbour på tv så vi var inte så sociala. Gick ju knappt att kolla på tv heller eftersom att den äldsta gulliga kusinen min inte kan vara still eller tyst i ens en sekund, så ena sekunden var han uppe i soffan och den andra sprang han runt oss och skrek.
Gullig unge det där, för att inte tala om hans lille bror, han är lite lugnare han så när han inte gick och sopade golvet så satt han i mitt knä och mös.
Sen skjutsade dom hem oss till andreas där lyssnade vi lite på musik sen såg vi på en konstig film, de ofrivilliga. Ena stunden handlade den om två fjortisar som skämde ut sig på en bus och ibland om några pensionärer som firade nyår och om en lärare som var helt fläpp och sen om en busschauför som var lite ovanlig.
Sen somnade vi väldigt tidigt och jag sov heela natten och vakande bredvid världens finaste som låg inborrad i nacken på mig så man såg bara en massa hår men har verkligen inget emot att vakna så, du är finast och du är min.
Sen när vi legat i sängen ett tag gick vik upp och bakade scones faktiskt, blev riktigt goda men lite torra, sen duschade vi kanske en timma sen så fixade han lite med sin cykel sen så följde han mig hem.

Satt lite på balkongen med mamma ett tag men det är så jävla varmt men verklingen ingen sol så förstår inte riktigt vitsen med att svettas på en balkong om man inte får nån färg så jag gick in i stället så nu sitter jag här och har världens huvudvärk, antar att det blir att gå ut och gå med Angelica i eftermiddag.
Skolan slår ju igång i morgon, yes verkligen kanon kul tycker att veckan har gått så sakta och det har varit så tråkigt.
Skoja bara, nej det här "lovet" har varit riktigt bra och har bara umgåts med de bästa som förgyller dagarna. Hoppas på samma nu när sommar lovet kommer för då kommar jag inte att sitta hemma mycket nej då kommer jag att sitta och lapa sol nånstans, skogsjön lundby?

Puss

broken strings

Tjejerna kom till mig vid 7, då åt vi kyckling paj och satt och pratade ett tag sedan sjöng vi singstar för fulla muggar och sen blev det bakelse, prat och våg hals med mycket skratt.
Mycket mysig kväll, tack så mycket.

Vaknade vid tjugo i nio och kunde verkligen inte somna om så läste lite sen vid halv elva gick jag ut och gick, en liten sväng bara eftersom det blåste och var kallt ute.
Snart ska jag hoppa ini duschen sen ska jag och mamma ner på stan ocj fixa nån present åt Piff och Puff som vi ska till ikväll.



                                                                                                                       Puss

this boy

Igår vart det en siktigt mysig start på sommaren, åkte till freyhuss tillsammans med tjejerna plus millan och emma och där var det lite killar.
Satte våran mat på grillen och medans det blev varmt satte vi oss i solen, åt kyckling med lite potatissallad sedan blev det ju lite vattenpipa och det är ju sommar tecken så att det bara skriker om det.
Resten av kvällen satt vi runt en eld och lyssnade på musik och pratade och ibland gick vi upp på dansgolvet och diggade loss, fick en fläskläpp på köpet nu men vad gör man inte för laget.

Vaknade vid halv elva i morse, tog lite frukost med pappa på altan sedan gick jag ut och gicik en timme, finns inget härligare en ett fint väder och musik på högsta volym sen bara gå och gå utan mål.
När jag kom hem hjälpte jag pappa att tvätta bilen men det var inget kul så hoppade in i duschen i stället.
Nu ska vi äta snart sen ska jag hem till mamma och fixa lite till kvällen för ikväll kommer mina tjejer till mig och då blir det singstar och prat och mys natten lång.
Glad påsk
Puss


klag

Har verkligen inget att ta på mig tills ikväll så jag gav upp efter ett tag så det får duga med ett par för stora ljusa jeans och en svart och vit randig tröja och sen ett par svarta ballerina skor som jag bara användit en gång och det var när jag slutade sexan.
Lite somrigt känns det väl ändå men men håret plattar jag till lite lätt och mastrar det nog inte eftersom det inte blir snyggt på mig, jag hatar kläder och utseende.
Nu lyssnar jag på gamla goda disney låtar och väntar på att pappa rakat sig klart så att han kan sätta sig vid mig och hjälpa mig med matten för den slänger jag snart ut genom fönstret coh eldar upp, nej mitt humör är inte på topp eftersom jag har haft mens i en vecka och tre dar jag förblöder väl snart.
Min nackspärr som jag haft i en vecka kanske har inte försvunnit än känns bara som om den förvärras, känner att det här blir ett klaginlägg men såna måste man ju få skriva ibland.

Puss

naturvårdare

Gick upp efter lite tjat av pappa vid tio och gjorde fika till han och max och frukost till mig och det åt vi på terassen.
Sen skulle pappa göra iordning o trädgården och vet ni, jag tog helt utan tjat av pappa på mig ett par blommiga trädgårdshandskar och räfsan i högsta hugg och hjälpte pappa, så räfsade rent i rabatterna och hela trädgården så nu är jag jätte stolt och kan helt utan dåligt samvete sätta mig och lata mig framför datorn i nån timme sen så ska pappa hjälpa mig med matten för på tisdag ska jag ha gjort klart ett helt matte kapitel.
Är aldelles uppriven på armarna eftersom jag har fått sticka in armarna i buskar och tagit ut löv som man inte kom åt med räfsan så det svider jätte mycket och är aldelles rött.
Tänkte att jag skulle vara ännu duktigare och börja med maten om ett tag så att pappa blir jätte förvånad när han kommer in.
Sen ska jag göra mig iordning lite och vid fem ska vi åka och äta planka hos farfar och farmor sen så skjutsar pappa ut mig till Freyschuss där tjejerna är och några killar och ska ska vi grilla lite, men för min del blir det inte sent men men jag får umgås lite.

Får se om jag bloggar nån mer gång innan jag åker men det är ju faktiskt sånt som märks och jag tror inte att jag gör det utan jag lägger mig nog ute på terassen och försöker få lite sol på mig.

Puss

motion

Tisadagen till onsdagen blev underbar, bara Andreas i lite mer än ett dygn och vi hade en hel lägenhet för oss själva.
Sen igår åkte han hem vid sju ungefär och då¨åkte jag hem till pappa och jag hanoch bror satte oss i soffan med chips och kollade på pearl harbour, jag älskar den filmen skulle kunna se den om ocg om igen utan att tröttna på den. Den är so romantisk, sorglig, hemsk och rolig ja den har verkligen alla kategorier skulle nog kunna få med skräck med eftersom den är så jävla äcklig när det typ flyger armar och ben och så.
Fattar inte varför man gör en sån där film, då hyllar man ju liksom dom som gjorde det där? varför skulle man hylla dom idioterna, liksom anfalla med 300 plan i en hamn där man inte gör nått när alla ligger och sover, jävla idioter!
Men men en bra film blev det iaf och bonusen är nog att både josh hartnett och ben affleck är med.

Blev väckt av min kära far vid halvtio, god middag sa han, han har blivit en riktig gubbe han och tror att klockan tio är vid middagen så jag gick ut ocg gick en runda och joggade sista biten men nej min motion är kanske inte riktigt så bra så att man kan jogga en sväng men men det ska det bli ändring på.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det en lunchning med mina elva på stan eftersom att ida fyllde sexton år igår, grattis gumman så här i efterskott.

Puss

jag älskar dig

I dag är det den sjunde april, inte vilken vanlig dag om helst för idag har jag och Andreas Andersson varit tillsammans i 9 månader, jag älskar dig så himla mycket och dom här månaderna är oförglömliga och jag hoppas att det kommer många mer av dom.
Det firar vi med att han snart kommer till mig sen så sover han här och vi ska ha ett mobilfrittdygn, alltså våra mobiler kommer att vara avstängda så om ni vill nått ringer ni bara hem till mig haha.
Jag klarade av att ta sprutan igår med, gjorde bara lite ondare än den första sen så gick jag och fikade med Tove, Linn, Johanna och Josefin.
Imoegon bittit tänkte jag ge Andreas frukost på sängen med, våfflor ska det bli har aldrig gjort det själv förut så får hoppas på att det blir bra, annars finns det ju mackor men frukosten ska ju var lite romantisk och jag ser inte mackor och oboy som romantiskt.
Men nu ska jag gå och fixa mitt hår sen antar jag att jag går och möter Andreas.

Puss

jag vill ha den däära pojken

Lördags eftermiddagen invigdes hos pappa tsm med Johanna där vi gjorde oss iordning och lyssnade på musik, sen åkte vi vidare till Ica sen till rebban och åt lite gott och så, firade de söta födelsedagsbarnen.
Sen vid åtta kom det andra folket och dansgolvdet och resten av huset blev fullt.
Dansade och skrattade till ungefär klockan ett och då cyklade jag och Johanna hem till mig och tog oss en nattmacka.
Upp tidigt på söndagmorgonen till konfan där det blev rättvisemärkt godis och singstar haha.
Sen åkte jag till Andreas där vi kollade lite på lejonkungen och monster vs alien sen låg vi bara och mös till klockan halv nio ungefär då gick vi skrattandes till Stosse och Johanna för vi behövde hjälp med en sak så alla fyra fick sig ett gott skratt.
Sen åkte jag och Andreas hem till mig och låg i min säng och åt nybakade bullar.
Vaknade tidigt i morse, åkte till gotahälsan och tog min andra gardasilspruta, gjorde lite ondare än den första men det är väl sånt man får stå ut med om man inte vill ha livmoderhalscancer.
Sen åkte jag och mamma till skänninge och så och nu har jag pratat lite med johanna sen ska jag nog försöka mig ut på balkongen för att sola, om jag inte blåser ner så att säga.
Märker ändå att våren är på väg nu eftersom gruset från vägarna är bortsoppade och det ligger gula påsar vid vägkanterna med skräp i, nu vill jag bara ha bort blåsten och några grader varmare sen kan jag börja blicka mot sommaren.

Puss

men vädret

Nej men hallå har ni sett vädret, rena rama sommarvädret ju.
Kom in nyss har suttit och glassat utan tröja på balkongen med bror min och hoppats på att jag ska bli lite brun tilols ikväll.
Har varit på stan med mamma och bror, tog en jordgubbssmoothie i solen och hade sommarkänslor sen så blev det en tröja ett par skor och ett linne tills ikväll.
Snart blir det mat ute på balkongen med sen ska jag hoppa in i duschen sen ska jag träffa Johanna hos pappa där ska vi göra oss iordning tills i kväll sen vidare till räsrebban och äta lite gott och fira att hon och Tove fyllt sexton, grattis påå er tjejer :)
Sen så antar jag att det blir lite mer folk och musik på högvolym och jag tänker inte dansa om det inte är sommarmusik så det så. Är inte så festligt klädd till kvällen utan tar lite mer sommarkläder, chinos randig tröja och röda tygskor, jag är pepp!
Sen så cyklar jag och Johanna hem i sommarnatten och sover här sen kommer vi inte ha sovit så mycket eftersom det är konfaläsning i morgon, inte lika peppe, antar att min gulliga kusin Affe kommer in och väcker oss med när han kommeer, men det är sånt man får ta med små barn, dom har ju med sin charm så där tidigt på morgonen.
Men nu ska jag dusha min bror som också sk på fest.

Puss

RSS 2.0