grattis mamma

Ullared igår men det är en överreklamerad skitaffär, hittade inte nått. Fast utanför gjorde jag ett kap, ett par jätte fina lårhöga stövlar för 400 !
Idag var det första praodagen för mig, började kvart i två och fick sluta vid fem. I morgon är jag ledig. Men det är kul att jobba med Gunilla, man får reda på mycket. Så på hårprofil vid station hittar ni mig om ni vill få en billig klippning, har dock aldirg hållt i en sax så kan inte garantera nått. Ikväll blir det att mysa sig ner i soffan, får kolla lite i skåpen om jag hittar nått gott att äta.
Imorgon när Johanna slutata på steve´s ska jag in till henne och vi ska kolla lite i affärerna, jag ska kolla efter en kort skinnjacka eftersom att det självklart inte fanns på ullared. Inte heller min efterlängtade kavaj men nu har jag beställt en jätte fin från ellos som ligger på preem kl fem imorgon, äntligen!

Grattis i efterskott min nu 40 åriga mamma, älskar dig !

egoist

Hemkommen från biografen med fyra söta tjejer. Fy vilken läskig film, den första var mer hemsk den här var mer bara läskig. Skrek rakt ut en gång och satt och skrattade som i chock ett tag men men på nått sätt gillar jag sådana filmer. Nu ligger jag här, borta från kylan under ett varmt o ch skönt täcke i min underbart sköna säng. Ska kolla på lite bloggar sen ska jag sova.
Släkten kommer imorgon eftersom att mamma fyller fyrtio på måndag så då blir det mycket folk i denna trånga lägenhet men det är mysigt det med. Sen ska jag som vanligt vara barnvakt åt min bror men vi ska sova tidigt för det blir ullared kl fem på morgonen nästa dag.


loves knock you down

Temadag Afrika igår, såg en hemsk film först Farväl Bafana. Fy fan hur de svarta levde förr, det var hemskt att se. Sen finns det ju då omogna människor som inte kan skilja på ditt och mitt också. Jag skulle skämmas om jag var dem men det lär dom ju göra efter måndag, dom hade inte ens vett nog att veta att det finns kameror o korridoren. Sen blev det lkog med Johanna och Sanne, en mysig liten tripp och ett avslut på ett mysigt litet fik. Sen myskväll med pappa och bror, vi lagade godaste kinesmaten, lite väl stark kanske så att näsan började rinna men det är ju gott det med. 
 


Hade tänkt uta och springa imorse men i det här vädret får man ju inte lust till nånting så sitter och tröstar mig med lite musik. Ikväll blir det Flickan som lekte med elden med några mysiga tjejer och då går ju humöret upp!


life is moving on

Har hållit på och pillat på en ny header, nu är den klar men ska nog väna på att lägga ut den eftersom att det är en "vinterheader" Får helt enkelt hålla ut med min tråkiga header ett tag till, är ju inte så teknisk av mig så kan inte göra vad som helst. Nu har jag frysit klart tycker jag så ska upp och gosa ner mig i soffan ett tag. Har fått låna Andreas spotify men ska nog byta lösenord så att han inte kommer in, jag älsar spotify nu. Bara söka på en låt man är sugen på och pang så kommer det fram den och en massa andra låtar och man behöver inte heller hålla på och byta när den är slut heller. Lite minus på reklamen men man kan ju inte få allt.

Lover be strong

Har precis kommit hem från ett väldigt positivt utvecklingsamtal, eller vet inte om man kan kalla det det. Jag och mamma fick itta i ett klassrum som alla andra nior också fick göra samtidigt. Sen fick jag sitta där och hålla mitt egna samtal för min mamma. Sedan blev det fika sedan gick vi runt till lite lärare och frågade hur det går för mig. Jag fick ingen kritik och det pratas om mig och sägs att Moa satsar stenhårt i år. Det gör jag, stenhårt verkligen. Nu går jag i nian, det är nu det gäller. Om jag ska kunna komma in på Frisörlinjen på ljunkan ska jag ha skyhöga betyg så att jag är säker på att jag kommer in. Om jag inte kommer in där får jag ju planera om allting. men i alla fall jag är väldigt nöjd och det är mor min med, på väg uppåt i alla betyg och jag känner tt jag med håller på att växa ett par meter. men jag tycker att man ska få vara stolt efter ett positivtsamtal!

Uppdateringen har varit torr nu ett tag det beror på att vi hade so-prov idag och har ägnat min lediga tid och även tagit mig tid till det. Jag fick resultatet idag och det ligger mellan VG och MVG. Det lönar sig att plugga och satsa högt.
Just nu strömmar gavins underbara och fantastiska röst ut genom högtalarna. Det är nått visst med hans röst som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Man blir bara så lugn och glad av den, den är ungefär som Astrid Lindgrens röst. Bara man hör hennes röst fylls man av ett lugn som man bara kan le åt. Nu ska jag sitta här ett tag och bara le åt mig själv för att jag är så duktig och sen för att man nästan inte kan göra någonting annat än att le när man hör Gavin. Jag vet inte om det är ett nytt album han gjort men jag har aldrig hört det förr FREE heter det, vet inte om det finns på youtube men iaf på spotify. Underbara låtar, ni ska lyssna på Indian summer, den är det nått speciellt med!
Imorgon börjar vi klockan nio och har temadag om Afrika hela dagen, slutar två. Då tar jag johanna och sanne tåget in till lkpg där vi ska äta. Ska visa det underbara med filbytergallerians buffé för sanne och sen bara strosa runt lite. Sen blir det myskväll med pappsen. På lördag bio med några tjejer.


livet blir bättre när man vet vart man ska

Det märks att det är höst nu, ena sekunden är det jätte varmt och den andra svin kallt och man nästan blåser bort. Fick reda på att på fredag ska skolinspektionen komma till våran skola och då ska jag och angelika representera våran klass och svara på en massa frågor och sånt, läskigt. Har bara suttit och fyllt i hur jag tycker att det ligger till för mig i skolan inför utvecklingsamtalet som pågår i tre timmar och som vi ska holla ensamma med våra föräldrar.
Snart kommer andreas hit och vi ska kolla på idol och äta gådis och i morgon är det studiedag och den ska jag faktiskt använda till mina studier.



i gotta feeling

Finns det något godare än rostat macka med honung på?, nej det gör det inte och det plus te har varit min underbara frukost. Sängen var så där himla skön i morse som den bara kan vara på morgonen när man inte vill gå upp. Varför kan den inte vara s skön på kvällen och sen kall och oskön på morgonen istället, det är u ara orättvist.
Var ju faktiskt ett tag sen jag bloggade nu så vill passa på att tacka för den róliga helgen till Johanna och alla andra som livadae upp den, tyvärr blev det lite missöden men bortsett från dem var det bra !

Idag är det älsklingstisdag och vi har bara tre lektionen och avslutar med design, idag blir det en promenad med Mathilda !


it´s gonna be ok

Polispådrag på blåklint idag och årskurs nio fick sluta vid tolv. Om någon skulle fråga varför det här båket startade skulle man få som svar, allt började med en stol och slutade med två polisbilar och en trasig tröja. Behöver jag säga att 9 a är lite udda ibland?

Men eftersom vi fick sluta så tidigt idag gick jag hem och satte mig och solade på terassen, härligt och jag fick faktiskt lite färg. Sen åkte jag ner på stan med mathilda, sanne och josefin. Köpte lite presenter och blev utbjuden på Mandarin av en jobbig telenor gubbe.
Nu sitter jag i andreas rum, han är ute och röker sen ska vi nog kolla på en film eller nått, sen ska vi iaf vara barnvakt.

Imorgon är det fredag och dagen efter det kommer ju lördag! ;)


My tears faling for you

Jag älskar våran källare på sommaren, när det är svettigt varmt var man ön är, men går man bara ner hit är det som att komma till himmelriket. Nu kan jag ite säga att det är så, sitter här i pappas tofflor och stickade tröja sen tröja under det och mjukis, ändå fryser jag så att jag skakar. Mina naglar är blåa, så kall är jag, iskall.
Måste också gratulera min kära Andreas som klarade körkortet igår!
Idag åkte jag och solade med sanne och linus efter skolan sen gick jag ut och gick en sväng med Mathilda och pratade av oss lite.

Jag är så himla trött på vädret, antingen ska det vara fint, då ska det vara så fint att man ska kunna bada eller så ska det vara mulet och kallt! Nu får jorden allt ta och bestämma sig. Är ganska sugen på att gömma mig i en stor och mysig stickad tröja och sen ett par uggs på fötterna, helst en stor och smaskig halsduk på det. Inte alls sugen på att ha shorts och linnen nu, vad kan det bero på?



grattis

Jag lovade Emil att lägga upp en födelsedag på honom eftersom att han fyllde femton den sjunde, bättre sent än aldrig så grattis i efterskott :)

svenska

Sitter i skolan och skriver på en krönika som ska vara inlämnad om ungefär två månader. Behöver inte stressa men ändå är den snart klar. Inte speciellt nöjd med den eftersom jag inte vet hur man skriver en krönika. Nu har jag ca 2 och en hav timma kvar på svenskan och har inte en aning om vad jag ska göra. Men härliga tisdag, har bara tre lektioner, det är svenska sen avslutas det med lite design. Finns det nått bättre?
Idag blir det en promenad med mathilda sen är resten okänt och det får vi veta efter kl två ungefär.

we fall

Ligger i soffan och skäller som en hund, var på stan och köpte hostmedicin, får hoppas att det hjälper för det gör så himla ont i lungorna när man har sån hosta.
Bestämde mig för att gå till skolan igår, efter tre timmar matte på morgonen gav mitt huvud upp och jag gick och lunchade med mamma i stället. Det är för mycket med tre timmar matte irad, men jag och angelika jobbade iaf 43 tal. På kvällen kom Andreas hit då blev det mys, han stannade sen med så imorse vaknade jag upp bredvid min sjuka pojkvän. Både han och jag har hostat oss igenom natten, stackars mamma. Men nu har han åkt.
Ska snart börja laga lite mat till mamma och mig, det blir kinesisk köttfärsröra i pitabröd, riktigt gott det rekomenderar jag! Kvällen är fortfarande oklar, har tre alternativ att välja på. Innan själva kvällen börjar blikr det ialla fall amndarin med andreas mathilda joel och lilla ella.


hold you´r head up high

Blev en hemmadag idag igen, mamma tycker att jag ska va hemma resten av veckan, imorgon blir det i alla fall men fredag tror jag faktiskt att jag drar mig iväg. Vill ju inte missa bion. Nu är mamma och bror på fotbollsträning och jag ska ha min specialitet klar när dom kommer. Hemmagjord pizza, den ni enligt moas recept är nog den godaste som finns. Alla har så himla fina bloggdesigner, funderar på att göra om min lite grann, men jag är ju så himla dålig på datorer så det skulle ändå bara bli skit.

Det är så det ska vara.

this boy

   Att inte få hålla om dig, att inte få känna din lukt. Att inte ens kunna vara nära dig. Det är du och jag, det är väl så det ska vara, eller? Det är väl rätt. Jag skulle kunna skriva upp vartenda minne vi har, varenda minut vi varit tillsammans. Man saknar inte hästen fören spiltan är tom, den är itne tom, den är bara inte full och jag vet vad jag har men jag vet inte vad jag kommer att få. Alla dessa ordspråk om kärlek som faktiskt stämmer.

let´s kill the sun


i can´t stand this life

Hemma från skolan, jag mår skit av två olika anledningar. Jag hatar mjölby, trött på alla jävla myttare. Förstår inte hur ni står ut med er själva, att svika en vän. Ni hade inte ens nån jävla anledning till det, nu har ni fått två personer att må dåligt över det. Jag brukar inte säga så här men ni förtjänar inte erat liv, att förstöra en sån fin sak, för vad? Hade ni nån anledning? Men för att ni kallar er själva för "kompisar" så har jag fått skulden för allt, jag mår skit, känner mig som en förrädare fast det i själva verket är jag som är den enda som talar sanning. Jag hittar inte ord för hur jävla arg och besvkiken jag är. Hur kan man ens komma på tanken att mytta ihop en sån sak, och för sin vän till och med. Ni måste ju ha nått seriöst fel hela högen, fy fan för er!
Johanna och Sanne kom hit så jag bjöd dom på mat, ni kan verkligen ge mig ljus. Jag hade fortfarande legat i sängen och krampat av gråt om ni inte kommit. Men nu har jag helgen att se fram emot, jjag får hålla ut tills det.
Jag blir hemma i morgon med, sen får vi se hur det blir resten av veckan. Ta på mig ett par boxningshandskar och verklign få ut min ilska skulle inte sitta helt fel, jag hatar er.

RSS 2.0