söderköping

Tänkte hinna med ett litet snabb inlägg nu på morgonkvisten innan det bär iväg till smultronstället med familjen.
Igår var ju jag och Johanna i lkpg, hittade två par skor, lacktights och solglasögon. Vi köpte glasögonen i en ny öppnad butik,, jätte cool var den, typ lite blandning mellan punk och hiphop, kanske inget för oss men den var lite rolig.
S¨det blev alltså en heldag med Johanna och det säger vi självklart inte nej till.
På kvällen sen åkte jag till felicia och josefin där också linn och tove var, där blev det mys framför det brinner och fucking åmål.

29/7-09

Jag har smällt i mig tre underbart goda rostade mackor i hopp om att livet skulle bli lite roligare, men sommarlovet är lika trist för det. Gjorde en smoothie med men den blev en katastrof. Har pratat med Johanna ett bra tag nyss, blev lite mer uppåt då. Så imorgon drar vi till linköping och shoppar hejdlöst, nej men så länge pengarna räcker.

Vaknade upp hos min älskling idag, dreggel på hela kudden, har nästan aldrig dreglat när jag sovit förut men jag tror det beror på att jag drömde att jag åt en bic mac precis innan jag vaknade. Blev riktigt besviken när jag vaknade och inte hade den där goda hamburgaren i handen. Igår kväll blev det lite filmer och mys. På morgonen var  jag och mamma ute och gick när det spöregnade, men det är sånt vi idrottare får ta.

Nu ska jag skära upp lite frukst och lägga mig framför oth och bara njuta.


god morgon

Det här börjar bli läskigt, har drömt i säkert två månaders tid att mina vänner vänder mig ryggen och sviker mig. Det har varit borta ett tag men nu har det kommit tillbaka igen, snälla kan nån säga vad det betyder, det är hemskt för när man vaknar känns det fortfarande verkligt.

Idag ska jag ut och gå med Mathilda sen ska vi nog hitta på nått, men vad kan man göra i detta trista väder?
I lördags var jag först ute och gick sen åkte vi och hämtade älskling och åkte ut till farfar och fikade, på bion blev det harry potter halvblodsprinsen för andreas och mig, sorgligt slut.
När vi kom hem kollade vi klart på a walk to remember och jag grät lika mycket den här gången med, usch vad hemsk den är.
Sen igår så gjorde vi inte så mycket, var hos pappa och bada ett tag sen åt vi donken och på kvällen var vi barnvakt och bakade våran nu populära pizza.

take your life with cocain

Oh vilken strålande dag tänkte jag idag när jag vaknade kl nio och solen lyste in genom rullgardinen, men det var ytterligare en sån där sverige dag när det är jätte varmt men mulet, jag hatar sånna dagar.
Vid tio mötte jag Mathilda på stan och så blev det en timmes lång promenad med prat, det var kladdigt varmt och svetten rann men nu jävlar !
Resten av dagen har jag bara varit hemma, har kollat på harry potter och nån mer film. Jag var på preem nyss, oth säsong två och a walk to remember hade kommit dit så nu är kvällen räddad.

I morgon blir det stubbegården med mormor och morfar sen grillning med några snygga tjejer!


vi är hajk

Kom hem från campingturen till sommen med några snygga tjejor för ett tag sen.
Mamma säger att jag luktar illa men nej det kan inte vara sant för jag och de andra har badat näck i sommen och jag hade duschtvål på mig så jag är nu skinande ren. Vi funderar på att bli nudister på heltid men jag tror att den idén rann ut i sanden precis som mjölken gjorde i kylbagen så nu har jag fått skura den och luktar nu sur mjölk om händerna.
Men hajking turen var väldigt skön. Sanne hade med sig sin bergsprängare så jag har lyssnat på musik konstant sen i går morse, men jag klagar inte för musik är det bästa som finns. Om någon skulle frågat mig för några dagar sen vad jag skulle tagit med mig till en öde ö skulle jag svarat en tandborste men nej jag har ångrat mig en bergsprängare med en skiva i skulle lätt slå en unken liten tandborste!

Så det blev grillning, pasta sallad jag behöver ju egentligen inte räkna upp allt vi åt men jag säger så här va att det blev en hel del mat. Sen lite stek på bryggan och nakenbad så klart.


Man ska ha husvagn

Nej, det ska man inte, det har väl sin charm men det biter inte på mig. Det är trång och luktar illa.
Fast en veska med bara familjen i en solig stad långt hemifrån var rätt så mysigt faktiskt. Det blev ullared två dar irad men och sen in till varberg city en stund. Mest satt vi bara och lapade sol på stranden.

                                                                                  
I helgen har jag sovit hos älskling, det blev grill och mys.

12/7-08

Jag är så jäkla trött på alla skriverier om Michael Jackson, ok kungen av pop är död. Men herregud han är med en vanlig människa, han har anhöriga som sörjer. Hur fan kan man då hålla på och hitta på en massa saker om hur han dog, kan inte media bara låta alla va. Liksom när jag dör kommer det bara vara en liten anons i tidndingen med mitt namn och när jag dog, kanske att jag är älskad. Men det står ju liksom inte i varenda tidning: Så dog Moa Eriksson. Vem dödade Moa. Var det verkligen en naturlig död. Allt för att få pengar, skulle kunna slå ihjäl varenda paparazzi och media, dom kan ju inte ha några känslor eller empati för andra människor.


du är min prins

Blev väckt av mamma aldelles för tidigt som alltid, vi tog en promenix till mormor och tog oss en fika sen kollade runt lte på kyrkogården.
I det här vädret finns ju inte särskilt mycket att göra så har kollar på oth sen har jag faktiskt lagat mat, det ska jag göra i kväll med, då blir det pannkakor med sylt på.

Igårgick jag till donken med tove, linn, sanne och josefin. Satt där i några timmar innan vi gich hem kollade vi in på en fest, men oj vilken fest när det sitter kanske 15 peroner i en soffa och kollar på varadnra plus att det var tomt på dansgolvet. Vi gick hem.

Tidigt imorgon bitti åker jag och familjen till varberg och om vädret är på våran sida kommer vi inte hem fören en vecka. Jag har massor med bra musik på min iPod så jag ser fram emot våran 4 timmar långa resa.
Jag har också packat ner en massa filmer och böcker, jag tror inte på sol inte, så jag klarar mig hur vädret än blir.

 

belief make things real

Torsdag: Tog en mysdag och gjorde ingenting, sen skämde jag bort mitt hår mned lite hårinpackning och annat smaskigt, blir lent som en babys. Sen så lockade jag hela håret med plattången så där sprack allt med att vara rädd om sitt hår, men jag har ju redan slitna hårtoppar så att dom går av, jag vill ju inte göra mig av med en vana inte.
Runt nio hämtade vi sanne becca och clara och åkte ut till Millan där väntade resten av tjejerna och några mjölbykillar. Säger bara så här att mjölbybor dansar bäst iaf roligast. Var på dansgolvet hela kvällen om jag inte var ute och hämtade luft. Helt lyckad kväll som inte kunde blivit bättre Tack alla speciellt Millan!

Fredag:
Vaknade upp hos pappa, aldelles för tidigt. Lite senare kom mamma och bror och då satte vi igång med att göra iordning i trädgården. Så jag log på alla fyra med rumpan i vädret och rensade rabbatterna, inte alls förnedrande när det cyklade och gick föbi folk så log jag där och visade rumpan. Men fint blev det och det firade vi med lite kina mat, mumma med friterade snoppar och ris!
Sen åkte jag till mamma duschade och packade sen vidare till älskling där det blev taco. Sen cyklade vi ner på stan och köpte massa gott till kvällen sen åkte vi hem och fixade lite med min iPod så nu har jag en massa nya låtar tills vi ska iväg. Sen blev det Harry Potter och fenixordern, jag har blivit harry potter nörd.....igen.  Vi läste sista sidan på den sista boken och jag kan komma med glädjande nyheter att han klarar sig, han dör inte som så många säger.
Vaknade upp bredvid min gosing och låg och gosade lite i sängen med honom sen vid halv två gick vi upp och åt frukost sen åt vi lite godis och nu sitter jag hemma i mitt rum och lyssnar på Gavin DegRaw och väntar på att bror min ska maka sig från soffan så att jag kan kolla på oth!
Ikväll hoppas vi på att Mathilda kommer hit och myser med mig.

7/7-08 7/7-09

Itisdags solade jag och sanne sen en fika med henne amanda och moa. Sen kom älskling till mig på kvällen eftersom vi varit tsm i ett helt år, kan knappt fattade det och det har varit ett underbart år. Jag älskar dig så himla mycket Andreas !
Vi gjorde taco och sen så sov han här.

På onsdagen åkte jag till lkpg med mamma, köpte en bikini och en tröja. Sen ner till solakuten och mötte Johanna sen tog vi en fika och planerade lite till kvällen hihi. Eftersom det var Linn dag igår så bestämde vi oss för att överraska henne och ja hon blev verkligen överraskad. Vi stod där på gräsmattan med skyltar och sjöng för full hals. Sen blev det en massa lekar och skratt. Grattis Linn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag blev det frukost hos mormor och nu ska jag göra absolut ingenting, kolla lite på oth läsa lite kanske göra en smoothie. Sen vid sex kanske ska jag börja peppa inför ikväll då det blir party!

 Vi hittade en ödla på vägen hem också.

6 juli

Glömde bilden på kläderna jag köpte och känner att jag har brist på b ilder på bloggen så lägger upp den .


The first cut is the deepest

Här ligger jag i min säng nerbäddad med en varm dator på magen och har det bra. Man blir rätt bortskämd om man bor i sverige och det har varit kanon väder i ca tre veckor, men nu öser regnet utanför fönstret och har gjort hela helgen typ.
Har precs tagit ett varmt skönt bad med babyolja så nu är jag hal som en ål, lite läskigt faktiskt.
Var i lkpg idag med familjen men hade tider att passa så var väl sissådär 5 min i varje butik innan vi stressade viadre till en annan. Hittade iaf lite kläder, och det var sommarkläder och dom tänker jag ha även om vädret är som det är just nu.

Ikväll blir det mys och film med tjejerna hemma hos Josefin, kina mat hörde jag också mums! När jag åkte hem från lkog idag så lyssnade jag på ett album med bara oth låtar så ska ta med mig min box till josefin och hoppas att nån mer vill se den, tyvärr är det bara första säsongen men i det här vädret kan man väl dega sig igenom vilken film som helst.

Min helg har varit underbar för att prata om annat. Jag och ndreas hade hans hus för oss själva så där flyttade jag in i helgen, grillade och annat mys!

RSS 2.0