give me youe strenght

Stek stek stek har jag gjort alla dagar jag ite bloggat och jag har absolut inget dåligt samvete för det!
Fast såklart så har jag ju jobbat med och det känns verkligen i huvet för usch vad trött och seg jag är, men jag håller ut nu den sista veckan, bara tre dar kvar nu!
Sommaren kom ju också som man inte hade väntat sig precis, gud vad härligt med sol och värme och lite färg har jag fått mig med.
I morgon stannar jag hemma från sol och bad på för första gången på två veckor, kanske behövs så att jag kan ta mig en liten tupplur på en luftmadrass i poolen iträdgården. Nåväl ingen lyxig swimingpool iaf men den duger att ha i trädgården och där i ska jag ligga, tänkta att jag ska göra mig nån härlig drink att dricka eller smoothie och så sen lyssna på musik, mumma jag längtar redan.
Sen på kvällen ska jag och tjejerna in till lkpg på ute bio!

det här är min tid

Sitter här med riktigt ont i halsen, kännns typ som om jag har en boll i halsen som ligger och skaver som jag bara vill hosta upp. Det är säkert de söta så barnen på dagis, så då är det lungt.

Idag vaknade jag upp till en blå himmel och cyklade till jobbet i tshirt halv åtta på morgonen utan att frysa. När jag kom hem halv tolv var det inte längre lika blått utan en massa idiotiska moln på himmeln. Jag och johanna hade sakt att vi skulle åka och bada men vi åkte och löpte jordgubbar och nutella och lite annat gott och la oss vid ån och låg där till två ungefär sen kom Linus och Magnus förbi så dom följde med oss till daves och åt. Linus berättade att han hade varit i Åre och åkt mountain bike nerför en bike med hjälm, ja de flesta spenderar sommarlovet på stranden men en del på en hårt sadel och en svettig hjälm på sig.
Sen gick dom och jag och johanna gick till ån och la oss igen bland alla pensionärer. Sen kom duktiga älskling förbi en stund som jobbat hela dagen och ska göra det resten av lovet.
Så idag blev det en mysig heldag med Johanna och hoppas på det i morgon med plus mina andra tjejer med.


Grattis Andreas !

Fick en riktigt hemsk kommentar av Johana nyss, att jag är dålig på at uppdatera. Men jag förstår inte varför jag ska göra det varje dag, fint väder (oftast) och umgås med mina nära och kära. Jag prioriterar ju då så klart mina vänner och det vackra vädret framför datorn!

Midsommar blev bra, först åt vi med Johanna och hennes familj och deras vänner plus lite lekar. Sen vid nio sisådär skjutsade min gulliga pappa ut oss till hogstad där det vad fest. Där dansade vi hela natten, njae men fram till ett och då åkte vi hem till Johanna igen. Tog oss lite jordgubbstårta sen Johannas nya cykel och åkte bort och kollade läget hos Freyhuss. När vi kom hem igen så bestämde vi oss för att dansa runt midsommar stången, bättre sent än aldrig och alla traditioner måste ju hinnas med. Sen la vi oss i Johannas mjuka säng, lyckliga och trötta och somnade nog direkt.
Vi vaknade aldelles för tidigt nästa dag men men, så får det väl vara.
När vi hade ätit lite frukost och legat en stund i sängen började jag göra mig iordning och åkte till Andreas som fyllde 18 år !!!!!!!!! Så nu är min älskade pojkvän inte bara byxmyndig utan helt myndig och får köpa cigg och dricka lagligt.
Av mig fich han en tatuering men oturligt nog kan han inte göra den fören i höst för man får tydligen inte visa sig i solen med den, men fina låtsas glitter tatueringasr fick han också som han kan anvädna tills dess och dom använder han redan flitigt. Grattis till dig min finaste älskling.


glad midsommar

Sitter hos Johanna, hon är nere och springer och stressar och jag sitter här i hennes underbart mjuka säng som är min i natt. Blev väckt kl halv tio i morse, när jag för en gångs skulle är ledig och inte behöver gå upp halv sju nej för då kommer pappa in och väcker mig och säger att jag har en massa att göra. Äter frukost och fixar min snyggins present som han ska få i morgon för då blir han ju vuxen, 18 och allt. Jag älskar dig Andreas och du kommer få världens bästa födelsedag för det är du värd.
Jag har också hunnit fixa mathildas hår, det blev faktiskt jätte fint fast att det var jag som fixade det.
Ikväll kommer det en massa vuxna folk ill Johanna och då ska vi äta och så sen så åker jag och Johanna vidare, troligtvis till hogstad!

johanna hälsar :)

you standing in the dark

Sitter här, hemkommen från en dag på lunbybadet med Johanna, Mathilda och Felicia. Sitter här med ett illrött ansikte och brända läppar. Men när solen för en gångsskulle visar sig gäller det ju att ta vara på den underbara och sällsynta stunden. Hade börjat ge upp sommaren men idag har jag nog fått upp hoppet men min negativa pojkvän sa igår att i morgon ska det regna och bli kallt, men det skiter jag i.

De senaste två dagarna jag inte varit aktiv i min blogg har jag ju jobbar varje dag, halv 8 tll halv tolv. Bra tider faktiskt men lite dåligt att jag får gå pp så tidigt men å andra sidan slutar jag ju när de andra vaknar så att min dag inte är förstörd.
Det är rätt så mysigt att vara dagistant, man gör inte så mycket mer än att gosa med världens mysigaste 1-3 åringar. Ibland har det lera, mat eller snor i hela ansiktet med vad gör det, dom är ju ändå hur söta och gulliga som helst.
Imåndags åkte jag och Johanna in till lkpg jag hittade en byxdress, inte byxor utan shorts. Sen lite senare kom mathilda och ida in och då åt vi fyra på Steve´s. Vi satt där ute i kvällssolen med filtar och underbart god mat och bara levde livet.
I tisdags åkte jag in med familjen till lkpg och åt på Steve´s då med haha se tog vi en glass.
Idag som sagt har jag jobbat sen legat och lapat sol och haft ossi lundby.
Snart kommer älskling hit då ska ha grilla med mig och pappa.

Puss

jag skulle unna mig att drömma

Sitter här i våran kalla källare och försöker se det ljusa med ett sommarlov med skit dåligt väder, ser jag nått? Nej !
Idag har man ju iaf sett lite av himlens blåa fläckar, men det räcker inte för mig. Det ska inte vara ett moln på hela den blåa himlen och helt vindstilla och man ska inte frysa, snarare svettas.

Vaknade upp bredvid andreas i morse, låg och drog oss ett tag innn vi duschade sen frukost.
igår var vi på daves och åt sen hem till honom och såg på nån konstig film som man fick tänka väldigt mycket för att förstå nånting. Sen somnade jag i världens mysigaste famn.

Imorgon är det slut på mitt sommarlov, jobbar på tunets dagis i tre veckor nu. Som tur är bara till halv ett så hela dagen är ju inte förstörd. Får se om jag klarar mig utan att få nått nervöst sammanbrott på alla små barn som kommar virra omkring där, men jag älskar barn så det ska nog gå bra.


oh vilket härligt sommarväder

I onsdags var det ju avslutning och efter det gick jag, johanna, sanne, matilda och jennifer till mandarin och åt lite.
Sen sov Johanna hos mig och vi vaknade skapligt och fixade oss till lagmansavslutning, jag och johanna grät nog mer än dom som slutade nian men det var ju så sorgligt, usch.
Sen handla lite matsäck och en stoor godispåse till resan och jag och johanna köpte med oss en smörgåstårta som vi åt innan, hihi.
Sen bar det av till Liseberg, förutom bussresan som var total kaos så var det kul om man bortser från regnet. Tyvärr blev jag lite smått åksjuk och fick inte sova på vägen hem för nej då var jag tvungen att vara med att köra kort. Men trött som jag var blev det riktigt kul bortsett från att Johanna är världens dåligaste förlorare och fuskar hela tiden!

Igår var jag och älskling och kollade på studenterna men gick hem innan det var slut eftersom himlen hade öppnat sig och man såg inget för alla paraplyer så vi gick he till mig och myste. 
Sen åkte han hem och det blev matlaging med mamma och sen kom farfar, farmor, max och pappa och åt sen mys hela kvällen bara.

Idag ska jag nog bara ta det lungt om inget annat dyker upp och ivkäll sover jag hos älskling.

i give a shit about you

Skolavsluting och jag skulle kunna slå ihjäl vem som helst nu, dagen som började så bra men just nu bara är skit! Vem fan ska man lita på när allt byggs på rykten hit och dit. Men nu skiter jag i de, ska inte låta nån få sabba min skolavslutning utan nu ska jag gå ut och ha roligt. jag skakar men det blir nog bättre snart, får försöka tänka på nått annat.


Kollade på karnevalen och alla var coola men simspon slog ju alla måste jag säga. Nu sk jag fixa mig och lite sen till skolan och kyrkan sen ska jag äta med Sanne och Johanna, kanske matilda och jannifer.

på väg mot ljusa äventyr

Imorgon är det sommar lov men när jag tittar ut genom fönsret känns det mer som en veckas höstlov, jag förstår mig inte på sveriges väder. Men jag har bestämt mig att jag nog bor kvar i Sveriga tills jag är arton men den 27 januari 2012 stannar jag inte en minut till här utan far ut i den stora vida världen! Jag skiter i att det är kallt i sommar för jag ska ändå ha sommar humör. Igår när jag låg i min säng och skulle sova drömde jag mig bort till förra sommare i Grekland. Jag kan fortfarande minnas luktena, ljuden, hettan, maten och folket. Jag skulle göra vad som helst för att få bo där för alltid, tänk att ha det varmt och soligt året om, att innan man öppnar julklapparna ta ett dop i havet. jag skulle leva livet.

Jag orkar inte skriva om skolan, blir bara deprimerad men kan väl säga så här va att jag blev ite blöt för vattenkriget hann inte blomma ut i sin fulla blomm och jag fick nog mitt blöta förra året men imorgon drar det igång ordentligt skulle jag tro och ingen går torr!
Efter skolan låg jag och deppade lite framför en film sen gick jag ut och gick lite med Johanna sen satt vi vid ån och bara ja satt där.



better you die young

Lördagen blev lyckad tycker jag, huset var fullt av ungar och gamlingar och nära och kära. Fick många fina presenter och god mat!
Jag kände mig riktigt duktig också för jag fick göra salladen sen upp och ner för trappan med en massa saker och damsög gjorde jag också sen på kvällen stannade mamma en sväng ocg vi fixade iordning allt till sin ursprungliga plats sen beställde vi hem donken och satt och åt det framför max film horton, handlar om nån stor elefant som går och håller i en blomma med en stad i?

Söndagen gick med bra, lite skratt utbrott vid ett olägligt tillfälle men det är sånt man får ta, man kan ju inte sitta och vara gravallvarlig hela tiden i kyrkan. Men det var roligt, glad att jag konfirmerade mig. Våran konfa föreställning var lite annorlunda faktiskt vi pratade nästan ingenting om gud och vi sjöng mest. Tyvärr blev det lite väl mycket gud där på slutet när vi gick över till hans sida eller vad man säger, han tog emot oss haha. Vill bara säga er att jag tror inte ett dugg på gud så ni inte läser det här och tror att jag är högrelegiös utan jag gjorde det mest för min mammas skull och en liten liten aning för presenterna.
Efter det åkte jag pappa max mamma och andreas ut till farmor och farfar där också sanna och joakim var och åt lite rester sen igår sen blev jag och andreas utskjutsade till högby där johanna hade sin konfa fest.
Där fick vi rabarberpaj och minglade runt lite. Sen åkte vi hem och Andreas sov här.

Nu är jag hemkommen från skolan och om det inte bara hade varit tre dar kvar i skolan hade jag legat kvar i sängen med världens varmaste och mysigaste pojkvän men jag tog mig i kragen och sköter skolan till fullo.
Blev lite burken eller vad det heter när nån räknar och vi andra gömmer oss sen dunk för mig ett två tre!
Nu ska jag sitta här ett tag sen ska jag göra vårrullar med ris antar jag sen vid halv fem ska jag på ett sånt där ferie möte, läskigt för jag vet inte ens vart jag ska. Lär ju se ut som en bortsprungen ankunge eller nått. Sen ska jag hem lite snabbt antar jag eller om jag åker till andreas dierkt för då ska jag med hans familj ner till skogsjön för han lillasyster och hennes klass ska typ leka lekar och ha tipspromenad, mysigt.


6 juni

Idag är det sveriges nationaldag, då tycker man ju iaf att vädret kan vara lite fint men nej det är mulet och trist!
Idag har jag också konfa fest för mig eller vad man säger och mina släktingar och sen lite vänner kommer och firar mig. Mamma sa till mig att jag kommer att vara huvudpersonen där ikväll och att alla kommit för min skull, väldigt smickrande men jag hatar sånna saker. jag känner mig så självgod och katig då, vill inte vara en sån där människa som ska synas och höras hela tiden, hatar sånt spel och om det krävs kommer jag springa och gömma mig i ett hörn ikväll nånstans om jag får för mycket uppmärksamhet. Annars ska det faktiskt bli kul att få träffa en massa folk jag inte träffat på länge och så får jag ju presenter och farmors goda jordgubbstårta!

I torsdags va jag med älskling och vi kollade på pride and glory sen I taket lyser stjärnorna, sorglig film.
Igår så hjälpte jag mamma lite med tacopajerna tills idag coh sen åt vi lite kebab sen vid åtta så möttes jag, johanna, sanne, herman, anton och andreas på skolgården sen så traskade vi hem till herman och satt där tills halv elva sen gick jag hem och dom traskade vidare.

nej nu måste jag nog slita mig från datorn och göra lite nytta, vi har ett hus som ska städas, sallas att skära och om jag ska skriva upp allt kommer jag inte hinna med ett dugg.

Puss

We belong together


Antar att jag kommit in i en sån där gullig Gavin Degraw period igen, inte mig emot!

2 juni

Väx upp, sluta bete er som småbarn och försök iaf att vara vuxna. kan ju tro att ni er 10 år eller nått, jävla barnungar och ni ska föreställa förebilder. Väx upp, för er egen och våran skull. Tack.

stand by me

Om det blir ännu en mulen och självmordbenäsgen sommar gör jag något väldigt dramatiskt!
Elle så skiter jag helt och hållet i att vädret är sit och går runt i minimala linnen och shorts och badar varje dag ändå, jag är postitiv.

Jag har ju nästan mvg i syslöjd och det är jag väldigt stolt över och de andra betygen ska vi inte pratat om förens i höst när jag höjt mig.
Vi har börjat kolla på en film på svenskan, Nyckeln till frihet och jag känner att det är en sån där film som man kommer att gråta floder av i slutet men jag känner min klass utan och innan så behöver inte skämmas för att öpnna mig.

Fick skita i både feriemötet och att klippa mig för att gå på generalrepetitionen för konfan på söndag. Oh hatar när allt viktigt kommer på en och samma gång, jag får så ont i magen och oroar mig så mycket då men det löste sig. Får gå med klyvna hårtoppar ett tag till och mötet blir på måndag och naturligtvis samma tid som den sista tennisträningen men får prata med christian och säga att jag blir sen. Han förstår han.
Känner att jag inte har nått extremt intressant att skriva om, jag har aldrig det.


årets solbränna

Vilken härlig dag och så klart är det måndag och man får sitta inne och kan bara kolla ut på det fina vädret genom fönstret. Jag, Sanne och Angelika gjorde våran redovisning om thailändsk musik och ja det gick ju bra haha!
- Ja alltså jag har pratat med våran gamla klasskompis som är thailändare och dom brukar typ spela och sjunga thai musik innan dom äter och så.

Nu ska jag bara ta det lungt och ska se om jag vågar mig ut på balkongen eller om jag dör av värme och vid halv fem är det tennis, kul. Stå där på plan mitt i solskenet och springa runt, jag lär ju svettas ihjäl men har inte varit på en månad så känner att jag inte vill göra min Christian besvkiken.
Efter det hoppas jag på ett premiär bad med Sanne i lundby!

   Puss

RSS 2.0